^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495998
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1368
17114
58825
128354
7495998

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які скляні контейнери для їжі реально не тріскають

Які скляні контейнери для їжі реально не тріскають 10 місяців 3 тижнів тому #310902

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Хочу нарешті оновити свої контейнери для їжі, бо пластикові вже всякі плями і запахи вбирають. Цікавлять саме скляні, щоб були безпечні для мікрохвильовки, морозилки і не тріскали від температурних перепадів. Раніше замовляла набір, але кришки розсохлися через місяць і почали протікати. Може, порадите перевірений інтернет-магазин, де можна купити якісні контейнери з міцного скла і щоб реально прослужили довго?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які скляні контейнери для їжі реально не тріскають 10 місяців 3 тижнів тому #310903

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я теж довго мучився з пошуком нормальних контейнерів, поки не знайшов адекватні з товстого скла та хорошими защіпками. У мене набір із трьох прямокутних контейнерів, різних об’ємів, усі з герметичними силіконовими прокладками. В них зручно тримати супи, салати, готові страви, навіть мариноване м’ясо. Скло не мутніє, не вбирає запахи, і після миття у посудомийці виглядає як нове. Єдине, що пораджу, перевіряти опис перед покупкою, бо не всі кришки можна ставити в мікрохвильовку.

Які скляні контейнери для їжі реально не тріскають 10 місяців 3 тижнів тому #310904

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Я вже більше року користуюся скляними контейнерами, і це, мабуть, найкраща покупка для кухні. Особливо якщо часто готуєте заздалегідь можна одразу в них зберігати і розігрівати. Я обираю варіанти з боросилікатного скла, воно витримує духовку і холод. Ще дуже зручно, що вони прозорі, одразу видно, що всередині. Якщо брати набором, виходить дешевше, ніж поштучно. Мені подобаються моделі з кришками на металевих защіпках, вони надійніші, ніж пластикові. Для тривалого користування варто уникати тонкого скла краще заплатити трохи більше, але мати спокій.

Які скляні контейнери для їжі реально не тріскають 10 місяців 3 тижнів тому #310905

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Я вже не раз замовляв харчові скляні контейнери https://maudau.com.ua/category/kharchovi-konteinery/material_237=sklo-85 ось тут, і завжди приходили якісні, без жодних сколів чи тріщин. Там зручно, що є фільтри можна вибрати форму, об’єм і тип кришки. Раджу брати боросилікатне скло, бо воно міцніше й не лопається навіть після різкого охолодження.
Якщо плануєте зберігати перші страви, обирайте контейнери з ущільнювачем по колу вони реально герметичні, навіть можна возити в сумці. Мені подобаються набори з різними розмірами для салатів, м’яса, соусів і готових обідів. Доставка зазвичай за 1–2 дні, все гарно запаковано в окремі коробки з плівкою. Для кухні це мастхев, і виглядають вони акуратно, не як пластик.

Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.