^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495455
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
825
17114
58282
127811
7495455

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Порадьте смачну каву в стіках щоб ароматна!

Порадьте смачну каву в стіках щоб ароматна! 10 місяців 3 тижнів тому #310899

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
  • Репутація: 0
Хочу нарешті оновити свої контейнери для їжі, бо пластикові вже всякі плями і запахи вбирають. Цікавлять саме скляні, щоб були безпечні для мікрохвильовки, морозилки і не тріскали від температурних перепадів. Раніше замовляла набір, але кришки розсохлися через місяць і почали протікати. Може, порадите перевірений інтернет-магазин, де можна купити якісні контейнери з міцного скла і щоб реально прослужили довго?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте смачну каву в стіках щоб ароматна! 10 місяців 3 тижнів тому #310900

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я теж довго мучився з пошуком нормальних контейнерів, поки не знайшов адекватні з товстого скла та хорошими защіпками. У мене набір із трьох прямокутних контейнерів, різних об’ємів, усі з герметичними силіконовими прокладками. В них зручно тримати супи, салати, готові страви, навіть мариноване м’ясо. Скло не мутніє, не вбирає запахи, і після миття у посудомийці виглядає як нове. Єдине, що пораджу, перевіряти опис перед покупкою, бо не всі кришки можна ставити в мікрохвильовку.

Порадьте смачну каву в стіках щоб ароматна! 10 місяців 3 тижнів тому #310901

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Я вже більше року користуюся скляними контейнерами, і це, мабуть, найкраща покупка для кухні. Особливо якщо часто готуєте заздалегідь можна одразу в них зберігати і розігрівати. Я обираю варіанти з боросилікатного скла, воно витримує духовку і холод. Ще дуже зручно, що вони прозорі, одразу видно, що всередині. Якщо брати набором, виходить дешевше, ніж поштучно. Мені подобаються моделі з кришками на металевих защіпках, вони надійніші, ніж пластикові. Для тривалого користування варто уникати тонкого скла краще заплатити трохи більше, але мати спокій.
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.