gannna пише:
Якщо хочеш щось м’якше, то раджу Nescafe 3в1 Mild або Jacobs Latte. Вони не гірчать і гарно підходять на кожен день. Я теж колись думала, що всі стіки однакові, але ні різниця відчутна. Наприклад, дешевші варіанти мають присмак згущеного молока з ароматизатором, а не справжнього кавового смаку. Тому краще переплатити 10–20 грн, але взяти нормальну марку.
Я вже більше року замовляю тільки онлайн і можу порадити сайт з гарним вибором кава в стіках
https://maudau.com.ua/category/kava/typ_upakovky_3=stiky там є всі популярні марки: Nescafe, Jacobs, MacCoffee, Ambassador, Tchibo.
Зручно, що можна вибрати упаковку від маленьких на 10 штук до великих по 100. Ціни стабільні, акції бувають часто, і товар завжди свіжий. Мені подобається, що кожен стік запаяний герметично навіть через місяць кава не втрачає аромату. Якщо хочеш спробувати різні смаки, замовляй одразу кілька типів, наприклад Latte, Strong і Classic тоді точно знайдеш свій улюблений.
Доставка приходить швидко, пакують акуратно, нічого не розірване, коробки цілі. Це реально зручно для тих, хто цінує час і хоче стабільну якість без зайвих походів по магазинах.