^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495460
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
830
17114
58287
127816
7495460

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Якого кольору світшот краще обрати на осінь?

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 3 тижнів тому #310879

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Якого кольору світшот краще обрати на осінь, щоб і тепло було, і виглядало стильно. Хочеться щось нейтральне, щоб під будь-який верхній одяг підходив, але й не зовсім сумне. Може хтось підкаже, які відтінки зараз реально в тренді і не швидко набридають? Дуже боюся зробити помилку і потім шкодувати, бо світшот це ж інвестиція на кілька сезонів, і хочеться, щоб виглядав сучасно і комфортно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 3 тижнів тому #310880

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Особисто я зазвичай замовляю одяг в інтернеті на моднійкасті недавно там знайшла просто чудовий світшот кольору хакі. Розмір підійшов ідеально, тканина приємна, носиться добре. Відразу видно, що не дешевка якась. Хочу ще замовити бордовий для осені. Єдине, треба уважно дивитися відгуки, бо іноді фото на сайті трохи відрізняються від реального кольору.

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 3 тижнів тому #310881

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Я замовляла ручну роботу на Etsy, замовляла світшот з авторським візерунком, дуже задоволена. Він зроблений з натуральної тканини, шви акуратні, а колір так і сяє, не вицвітає після прання. Мені здається, що осінній світшот з ручною вишивкою, це взагалі топ.Можна навіть підібрати колір під власний гардероб, і це додає відчуття стилю, який не повторюється у всіх.

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 3 тижнів тому #310882

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Коли зрозуміла, що втомилася від стандартних сіреньких і чорних світшотів, знайшла круті варіанти на Крамії, жіночі вишиті світшоти https://kram.kr.ua/zinki/svetru/ неймовірні, в різних відінках та моделях.
Кольори такі насичені, що хочеться носити їх кожен день, а вишивка додає особливого шарму.
Замовила рожевий з ніжними квітами, і вже мрію поєднати його з джинсами і черевиками. Взагалі, хто шукає щось нестандартне і з душею, рекомендую глянути на такі світшоти, бо це зовсім не банально, а реально стильний хендмейд, який виділяє з натовпу.

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 2 тижнів тому #310949

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
А куртка на осінню погоду яка краще підійде?

Якого кольору світшот краще обрати на осінь? 10 місяців 1 тиждень тому #310966

• Miks
  • Miks аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 59
Witer пише:
А куртка на осінню погоду яка краще підійде?
Куртка точно має бути водо- та вітронепроникною. Мати якісний утеплювач. Тоді в такій вам точно буде зручно та комфортно, коли температура піде вниз. Я такі куртки жіночі https://braggart.ua/ua/kurtki-zhinochi/ на сайті Braggart у широкому асортименті бачила. На цей інтернет-магазин можете сфокусувати свою увагу
Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.