^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495997
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1367
17114
58824
128353
7495997

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Ukravit – надійний вибір для українських фермерів

Ukravit – надійний вибір для українських фермерів 10 місяців 3 тижнів тому #310870

• GenaH
  • GenaH аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 370
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Компанія Ukravit www.ukravit.ua зарекомендувала себе в Україні як надійний постачальник засобів захисту рослин та добрив. Гербіциди, фунгіциди, інсектициди та мікродобрива компанії дозволяють фермерам захищати культури від шкідників, хвороб та бур’янів, забезпечуючи здоровий та високоякісний урожай. Через офіційний сайт фермери можуть обирати продукти для конкретних культур та отримувати рекомендації від експертів. Ukravit поєднує інноваційні технології з екологічною відповідальністю, підтримує сучасні методи землеробства та допомагає українським аграріям підвищувати ефективність та сталий розвиток свого господарства.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ukravit – надійний вибір для українських фермерів 10 місяців 3 тижнів тому #310888

• Evelina
  • Evelina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 30
  • Репутація: 0
Зберігання технічних чи побутових рідин в ПЕТ-пляшках замість каністр - https://g.page/r/CYhEaIVcYKpfEBM
Можна використовувати для рідин, не призначених для пиття:
Наприклад, для зберігання мийних засобів, розчинників, дезінфікуючих рідин, реагентів, засобів захисту рослин та добрив.
Синій відтінок захищає вміст від прямих сонячних променів, зменшуючи деградацію чутливих компонентів.
Горло 48 мм дозволяє легко переливати рідини та встановлювати дозатори, насосні насадки або піпетки.
Долучення:
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.136 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.