Вітаю! Я можу поділитися власним досвідом, бо сам нещодавно опинився у подібній ситуації. Довелося організовувати привітання для колеги буквально за годину до важливої зустрічі, і я знайшов чудовий варіант – сервіс Proflowers, де доставка квітів у Києві
https://proflowers.ua/ua здійснюється швидко та без проблем. Мені сподобалося, що весь процес максимально зручний: заходиш на сайт, обираєш букет із величезного асортименту – від класичних троянд до креативних композицій з екзотичних квітів – і одразу оформлюєш замовлення. Оператори працюють дуже оперативно, а самі букети привозять свіжими, з гарним упакуванням, яке не соромно вручити. Крім того, є можливість додати до квітів листівку з побажаннями, що створює особливу атмосферу сюрпризу. Ціни там також приємні, і головне – жодних прихованих націнок. Важливо, що служба доставки дійсно орієнтована на клієнта: кур’єр може привезти букет у вказаний час і навіть у певне місце, щоб усе пройшло максимально зручно для замовника. Якщо шукаєте надійний сервіс, який не підведе у відповідальний момент, то рекомендую звертатися саме сюди.