^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7498641
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4011
17114
61468
130997
7498641

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які види рідин і картриджів краще використовувати

Які види рідин і картриджів краще використовувати 11 місяців 2 тижнів тому #287776

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Всім привіт! Підкажіть, хто вже користується Xros 3 — як у вас із картриджами? Де берете і чи вистачає їх надовго? Думаю брати цю модель, але хочу розуміти, наскільки вона практична у повсякденному використанні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які види рідин і картриджів краще використовувати 11 місяців 2 тижнів тому #287778

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я користувався Xros 3 близько пів року. Скажу чесно — девайс дуже зручний, картриджі служать стабільно, але не вічно. Десь 1–2 тижні, якщо активно парити. Звісно, краще завжди мати запас.

Які види рідин і картриджів краще використовувати 11 місяців 2 тижнів тому #287779

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Я особисто не мав Xros 3, але чув багато відгуків. Усі кажуть, що передає смак добре і тягне нормально. Єдине, що доведеться постійно купувати картриджі, але це менша проблема, ніж постійно витрачатися на тютюн.

Які види рідин і картриджів краще використовувати 11 місяців 2 тижнів тому #287781

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
gannna пише:
Я особисто не мав Xros 3, але чув багато відгуків. Усі кажуть, що передає смак добре і тягне нормально. Єдине, що доведеться постійно купувати картриджі, але це менша проблема, ніж постійно витрачатися на тютюн.

Я купую картриджі для xros 3 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1163-vaporesso-xros-3.html тільки тут. Там асортимент завжди широкий, і головне — все чесно з цінами. Жодних накруток чи обману. Якщо товар подорожчав, а ти замовив раніше — платиш ту саму суму, яку бачив під час оформлення.
Це велика перевага. Ще важливо, що саме їхня продукція реально допомагає кинути курити. Я раніше кілька разів намагався, але завжди зривався. З Xros 3 у мене це вийшло, бо процес куріння відчувається, але без смол та токсинів. Плюс, магазин надає консультації, допомагають підібрати, якщо щось не знаєш.
Час відкриття сторінки: 0.144 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.