^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7492969
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15453
16808
55796
125325
7492969

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Треба квадроцикл

Треба квадроцикл 1 рік 1 тиждень тому #270892

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 141
  • Репутація: 0
Мій брат давно хоче квадроцикл, і я вирішила зібрати йому гроші на день народження. Але я зовсім не розуміюся на цій техніці, а так хочеться зробити йому справжній сюрприз. Підкажіть, будь ласка, який магазин в Україні перевірений і де реально можна замовити квадроцикл онлайн? Дуже не хочу нарватися на шахраїв.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Треба квадроцикл 1 рік 1 тиждень тому #270897

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Я кілька разів уже купував техніку онлайн, і можу з упевненістю порадити саме Тракторний Бригадир для покупки квадроцикла https://tb-mag.com.ua/ua/kvadrotsikli . У них великий вибір на будь-який бюджет, і всі моделі з офіційною гарантією. Я брав для свого бізнесу і вже більше року використовую – техніка відмінно працює. Дуже сподобалось, що менеджери допомагають підібрати модель під потреби, не "накручують". Доставка швидка, документи всі офіційні. Думаю, брат буде у захваті від подарунка.

Треба квадроцикл 11 місяців 4 тижнів тому #270959

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Я також дуже хочу такий транспорт собі купити.

Треба квадроцикл 11 місяців 4 тижнів тому #270964

• Greg
  • Greg аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 79
Хочу вам запропонувати звернути увагу на квадроцикл Одес — хороший вибір для роботи на пересіченій місцевості, з достатньою потужністю і прохідністю. Він компактний, маневрений і підходить як для сільгоспзавдань, так і для активного відпочинку. Варто подивитися технічні характеристики та порівняти з іншими варіантами, щоб вибрати найоптимальніший під свої потреби.

Треба квадроцикл 11 місяців 1 тиждень тому #294109

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
Рамштайн, а Вы про трицикл не думали? Просто сейчас это более интересный вид транспорта, да и расход у трицикла обычно меньше, чем у квадрика. Сейчас в интернете я видел просто шикарнейшие трициклы Can-Am Ryker 2025 https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/can-am-on-road/models-2025/3-wheel-vehicles/ryker.html, которые отличаются повышенной проходимостью. Более того, там такой двигатель, что Вы будете себя чувствовать как с автомобилем - уверенно и маневренно на дороге.

Треба квадроцикл 9 місяців 1 тиждень тому #320519

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Ого, це ще щось нове!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.