^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6531991
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
24429
8285
54849
94660
6531991

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку?

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 10 місяців 1 тиждень тому #270856

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
  • Репутація: 0
Дівчата, підкажіть, де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? Хочу щось стильне, але водночас із класичним орнаментом, щоб носити і на свята, і просто так з джинсами. Переглядала кілька магазинів у місті, але вибір якийсь обмежений – або надто прості, або занадто пафосні моделі. Боюся, що куплю, а вона буде незручна чи швидко зіпсується. Чи хтось уже замовляв онлайн і може поділитися досвідом?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 10 місяців 1 тиждень тому #270857

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 317
Я брала вишиванку в офлайн-магазині, і досвід був посередній. Виглядала вона красиво, але тканина дуже тонка й після кількох прань з’явилися катишки. Крім того, орнамент втратив яскравість, що мене дуже розчарувало. Висновок для мене – треба уважно читати, з чого зроблено, бо ціна буває високою, а якість не відповідає. Тепер хочу пробувати інтернет, бо там хоча б є більше опису.

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 10 місяців 1 тиждень тому #270858

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 164
Я поки що не купувала, але давно планую. Дивлюся, що зараз у тренді не лише класичні чорні та червоні орнаменти, а й більш сучасні кольорові поєднання. Мені це дуже подобається, бо можна носити і в будень. Але багато хто каже, що треба вибирати перевірені магазини, бо підробок багато. Інакше ризик отримати річ, яка гарна лише на фото.

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 10 місяців 1 тиждень тому #270859

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 736
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
Я поки що не купувала, але давно планую. Дивлюся, що зараз у тренді не лише класичні чорні та червоні орнаменти, а й більш сучасні кольорові поєднання. Мені це дуже подобається, бо можна носити і в будень. Але багато хто каже, що треба вибирати перевірені магазини, бо підробок багато. Інакше ризик отримати річ, яка гарна лише на фото.

Декілька разів замовляла вишиванки https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-89/zhinochi-vyshyvanky-72/ в цьому магазині, і досвід був просто чудовий. По-перше, там реально є широкий вибір – як класика, так і сучасні фасони. Я знайшла варіант, який підходить і для урочистих подій, і для щоденного носіння.
Дуже сподобалася якість: натуральна тканина, вишивка акуратна, нічого не торчить і не линяє. Важливий момент – вони продають за цінами виробників, без додаткових націнок. Замовлення приїхало швидко й без затримок, і я залишилася дуже задоволена сервісом.

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 2 тижнів 1 день тому #575548

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396

Де зараз можна знайти гарну жіночу вишиванку? 2 тижнів 1 день тому #575549

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Час відкриття сторінки: 0.147 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.