^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6531986
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
24424
8285
54844
94655
6531986

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Де можна нормально замовити картридж для Xros 5?

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 10 місяців 1 тиждень тому #270847

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 317
  • Репутація: 0
Хлопці, підкажіть, де можна нормально замовити картридж для Xros 5 в інтернеті? Бачу різні варіанти по опорах, і трохи заплутався — 0.6, 0.8, 1.0 Ом. Одні кажуть, що смак кращий на меншому опорі, інші радять брати універсальний. Хочу взяти кілька одразу, але боюсь нарватися на підробку. Як ви підбирали під себе?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 10 місяців 1 тиждень тому #270848

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Я спочатку замовив найдешевший варіант і пожалкував — він швидко підгорів. Потім дізнався, що на опір теж треба дивитися: якщо любиш насичений смак — краще 0.8, якщо важливіше економія рідини — тоді 1.0. В онлайн-магазинах часто пишуть характеристики, але я ще читаю відгуки, бо там можна знайти правду.

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 10 місяців 1 тиждень тому #270849

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 164
У мене був негативний досвід, коли замовив картридж у випадковому магазині. Приїхав, а він тік уже з першого дня. Зараз намагаюся звертати увагу на відгуки і чи є нормальний опис товару. Також важливо, щоб доставка була швидка, бо без картриджа сидіти — це реально напряг.

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 10 місяців 1 тиждень тому #270850

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 736
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
У мене був негативний досвід, коли замовив картридж у випадковому магазині. Приїхав, а він тік уже з першого дня. Зараз намагаюся звертати увагу на відгуки і чи є нормальний опис товару. Також важливо, щоб доставка була швидка, бо без картриджа сидіти — це реально напряг.

Я вже давно беру картриджі для хрос 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ у BAMBUK, і там ніколи не було проблем. У них на сайті все чітко розписано: і по опорах, і по сумісності.
Дуже подобається, що можна замовити прямо онлайн і швидко отримати доставку. Консультанти завжди на зв’язку — допомогли мені підібрати той картридж, що підходить саме під мої вподобання. Ще плюс — постійно ловлю знижки, тому беру одразу кілька штук вигідніше. Для мене цей магазин став реально надійним, бо тут завжди якісні оригінали.

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 2 тижнів 1 день тому #575503

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396

Де можна нормально замовити картридж для Xros 5? 2 тижнів 1 день тому #575504

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Час відкриття сторінки: 0.171 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.