^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7498821
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4191
17114
61648
131177
7498821

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де можна купити підгузки для дорослих?

Де можна купити підгузки для дорослих? 1 рік 2 тижнів тому #270801

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт усім! Маю питання трохи делікатне, але, думаю, тут багато хто стикався. Підкажіть, будь ласка, де можна замовити підгузки для дорослих онлайн? Потрібно для догляду за моєю мамою, вона зараз майже лежача після інсульту. Важливо, щоб не було затримок з доставкою, бо такі речі потрібні постійно і в достатній кількості. Також цікавить, чи є варіанти з різними розмірами й абсорбцією, бо ще не знаємо точно, який підходить.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна купити підгузки для дорослих? 1 рік 2 тижнів тому #270802

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я замовляв кілька разів, але чесно скажу — перші покупки були невдалі. У деяких магазинах обіцяли «супер якість», а по факту вони протікали вже через пару годин, і доводилося міняти набагато частіше. Це не лише незручно, а й витрати ростуть у два рази. Ще й доставка один раз затрималася на три дні, уяви собі… добре, що був запас. Тому тепер дуже обережно вибираю.

Де можна купити підгузки для дорослих? 1 рік 2 тижнів тому #270803

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
У мене особисто досвіду мало, але я спілкувався з родичкою, яка теж доглядала за дідусем. Вона казала, що купувати в аптеці — це варіант, але носити додому по кілька великих пачок дуже незручно. Тому вона перейшла на інтернет-замовлення. Каже, що різниця в ціні невелика, зате зручно й не соромно — кур’єр привозить прямо додому.

Де можна купити підгузки для дорослих? 1 рік 2 тижнів тому #270804

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
gannna пише:
У мене особисто досвіду мало, але я спілкувався з родичкою, яка теж доглядала за дідусем. Вона казала, що купувати в аптеці — це варіант, але носити додому по кілька великих пачок дуже незручно. Тому вона перейшла на інтернет-замовлення. Каже, що різниця в ціні невелика, зате зручно й не соромно — кур’єр привозить прямо додому.

Я можу поділитися власним досвідом. Уже більше року замовляю підгузки для дорослих у Маудау https://maudau.com.ua/category/pidhuzky-dlia-doroslykh це реально виручає, бо потреба в них постійна. Асортимент там дуже великий: можна вибрати за розміром, ступенем поглинання, навіть за типом застібок. Спочатку я трохи переживав, чи підійдуть, але менеджери проконсультували й допомогли підібрати найкращий варіант.
Замовлення оформлюється швидко, доставка зазвичай приходить на наступний день, максимум через два. Мені подобається, що все акуратно пакують — ніяких незручних ситуацій, коли сусіди бачать, що ти несеш додому. Відчувається, що компанія орієнтується саме на потреби клієнта. Тому, якщо не хочеш ризикувати з незрозумілими магазинами, сміливо звертайся до них.
https://maudau.com.ua/product/trusy-pidhuznyky-dlia-doroslykh-tena-pants-normal-large-30-sht
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.