^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6531888
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
24326
8285
54746
94557
6531888

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим?

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 10 місяців 2 тижнів тому #270780

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 164
  • Репутація: 0
Хочу зрозуміти, як правильно вибирати розмір підгузків для дорослих. У магазинах пишуть «M», «L», «XL», але в різних виробників ці розміри сильно відрізняються. Якщо замовляти онлайн, як не помилитися, щоб підгузки не тиснули і не були надто вільні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 10 місяців 2 тижнів тому #270781

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Тут усе просто — треба орієнтуватися не на букви, а на сантиметри вказані на упаковці. Я для дідуся міряв обхват талії та стегон і вже по таблиці підбирав. Якщо просто брати «L», то можна промахнутися, бо в одного бренду це 90–120 см, а в іншого — 100–140 см.

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 10 місяців 2 тижнів тому #270782

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 317
Підтримую. Ми теж спочатку помилилися з розміром: взяли «M», бо здалося, що підійде. А виявилося, що вони маленькі, і зручності нуль. Після цього орієнтуємося тільки на цифри в сантиметрах — це реально рятує від помилок при замовленні.

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 10 місяців 2 тижнів тому #270783

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 736
  • Подяка отримана: 2
Nitroo пише:
Підтримую. Ми теж спочатку помилилися з розміром: взяли «M», бо здалося, що підійде. А виявилося, що вони маленькі, і зручності нуль. Після цього орієнтуємося тільки на цифри в сантиметрах — це реально рятує від помилок при замовленні.

Теж маю досвід з Маудау https://maudau.com.ua/category/pidhuzky-dlia-doroslykh саме по підгузках для дорослих. Замовляв для батька після операції — потрібно було щось надійне, бо аптеки у нас у місті не завжди забезпечені. Сайт реально виручив, бо можна спокійно підібрати потрібний розмір і тип, не бігаючи по аптеках.
Мені сподобалось, що товар завжди є в наявності, і не треба чекати тижнями. Доставка була швидка, буквально за пару днів, ще й без переплат. Самі підгузки якісні — нічого не натирає і не викликає подразнення. Якщо хтось шукає стабільне джерело — то це саме цей магазин.

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 2 тижнів 1 день тому #575276

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396

Як правильно вибирати розмір підгузків дорослим? 2 тижнів 1 день тому #575277

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Час відкриття сторінки: 0.213 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.