^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7498823
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4193
17114
61650
131179
7498823

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Дитячи безлактозні суміщі де купувати краще?

Дитячи безлактозні суміщі де купувати краще? 1 рік 3 тижнів тому #270761

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, де ви купуєте безлактозні дитячі суміші? У моєї донечки виявилася алергія на молочний білок, і ми тепер шукаємо якісну альтернативу звичайним сумішам. У магазинах біля дому вибір дуже маленький, а інколи й зовсім нічого немає. Треба десь знайти де купувати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячи безлактозні суміщі де купувати краще? 1 рік 3 тижнів тому #270762

• Штуня
  • Штуня аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
То проблема( Теж шукали якісні суміш для сина, бо виявилося, що йому підходять лише безлактозні. Спершу купували в аптеках, але там вибір обмежений і часто закінчується швидко. Потім перейшли на замовлення через інтернет-магазини. Там значно ширший асортимент, можна спокійно обрати потрібний бренд, почитати склад і відгуки інших батьків. Дуже зручно, що одразу можна докупити дитяче харчування чи підгузки, щоб не бігати по різних місцях.

Дитячи безлактозні суміщі де купувати краще? 1 рік 3 тижнів тому #270763

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Так, з аптеками я теж згоден - у нас така сама історія, то є суміші, то немає. А коли закінчується вдома, то це справжній стрес. Я якраз думав про інтернет-магазини, але не знаємо, де краще замовляти, щоб було зручно та без затримок.

Дитячи безлактозні суміщі де купувати краще? 1 рік 3 тижнів тому #270764

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Вибрати безлактозні дитячі суміші https://maudau.com.ua/category/dytiachi-sumishi/vlastyvosti_10=bez-laktozy можна в інтернет-магазині maudau. Там дуже зручний каталог, де все чітко розділено по категоріях: суміші, дитяче харчування, підгузки, смаколики для малечі та інші товари для дітей.
Ще в цьому магазині, часто бувають різні акції, можна придбати кілька упаковок із хорошою знижкою. До того ж є безкоштовна доставка від певної суми замовлення, що вигідно, якщо береш одразу кілька позицій. Замовлення завжди приходять швидко, якість продукції відповідає заявленій. Я беру не лише безлактозні суміші, а й інші продукти для доньки: каші, фруктові пюре, печиво. Це дуже економить час і сили, бо не потрібно носити важкі пакети з магазину.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.