^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6537852
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
30290
8285
60710
100521
6537852

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Хто замовляв лімончелло?

Хто замовляв лімончелло? 10 місяців 3 тижнів тому #270751

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 736
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Друзі, хто замовляв лімончелло через інтернет, чи звертаєте ви увагу на умови доставки? Мене хвилює, що напій можуть везти в спеку чи мороз, і це вплине на смак. Чи можна якось гарантувати, що його транспортують правильно, чи це вже залежить тільки від продавця?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто замовляв лімончелло? 10 місяців 3 тижнів тому #270752

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Було, що пляшка приїхала теплою, хоча на вулиці була спека. Смак майже не змінився, але трохи гіркота з’явилася. Тепер намагаюся замовляти на початку тижня, щоб товар не лежав на складі вихідними.

Хто замовляв лімончелло? 10 місяців 3 тижнів тому #270753

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 164
Я також мав ситуацію, коли взимку пляшка прибула ледве не з крижаним осадом. Мені пояснили, що це через мороз під час перевезення. Тепер, якщо замовляю взимку, обираю службу доставки з можливістю забрати замовлення в той же день, коли його привезли в місто.

Хто замовляв лімончелло? 10 місяців 3 тижнів тому #270754

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 317
gannna пише:
Я також мав ситуацію, коли взимку пляшка прибула ледве не з крижаним осадом. Мені пояснили, що це через мороз під час перевезення. Тепер, якщо замовляю взимку, обираю службу доставки з можливістю забрати замовлення в той же день, коли його привезли в місто.

Купував Лімончелло тут https://maudau.com.ua/category/likery-i-nalyvky/product_class=limonchello місяців два тому, і скажу так: це один з небагатьох магазинів, де сервіс реально на рівні. Я замовляв ввечері, години о дев’ятій, і мені вже наступного ранку передзвонили, щоб уточнити деталі доставки. Зазвичай, коли я замовляю щось в інтернеті, то це або затягують, або гублять. Тут все було чітко: приїхало навіть трохи швидше, ніж я очікував.
Смак – ідеальний для коктейлів, я робив "Лімончелло Спрітц", гості були в захваті. Ще сподобалось, що на сайті є реальні відгуки – видно, що пишуть живі люди, а не ботівські "все супер". Рекомендую замовляти одразу кілька пляшок, бо інакше потім доведеться чекати, а воно того варте.

Хто замовляв лімончелло? 2 тижнів 1 день тому #575141

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396

Хто замовляв лімончелло? 2 тижнів 1 день тому #575142

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Час відкриття сторінки: 0.323 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.