^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499037
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4407
17114
61864
131393
7499037

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які каші ви найчастіше варите вдома? Потрібні нові

Які каші ви найчастіше варите вдома? Потрібні нові 1 рік 1 місяць тому #270674

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Останнім часом зовсім не знаю, що готувати на гарнір. Звичайна гречка вже приїлась, рис теж якось не дуже смакує. А хочеться чогось корисного, але й не надто складного в приготуванні. Може, порадите, які каші чи крупи ви найчастіше купуєте? Які смачні, ситні, а ще краще — щоб і дітям подобались. Бо мої щось останнім часом носа крутять від усього. Можливо, хтось експериментує з якоюсь цікавою сумішшю або має улюблену марку, що не підводить. Поділіться, будь ласка, досвідом!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які каші ви найчастіше варите вдома? Потрібні нові 1 рік 1 місяць тому #270675

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
О, знайома ситуація. У мене вдома теж був період, коли всі ходили невдоволені, бо гарніри повторювались і набридли. Я тоді почав шукати щось новеньке і надибав на пшоно, перловку, булгур. Спочатку не всі оцінили, але потім якось пішло — особливо якщо додати овочі, спеції або зробити щось типу запіканки. А ще класна штука — мікс круп. Пробував суміш ячменю, рису та гречки — дуже цікаво. Я зараз стараюсь брати не в супермаркетах, а шукати щось перевірене, бо якість дуже різниться. Є кілька брендів, яким довіряю, якщо треба — можу порадити.

Які каші ви найчастіше варите вдома? Потрібні нові 1 рік 1 місяць тому #270676

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Дякую, дуже цікаво, справді надихнуло спробувати щось новеньке! А скажи, будь ласка, яку саме марку чи виробника ти обираєш? Бо в нас в магазині часто крупи або надто пересушені, або якась лузга трапляється. Хотілося б знайти щось якісне, щоб варилось добре і на смак приємне. Якщо є перевірене джерело — дуже прошу поділитися!

Які каші ви найчастіше варите вдома? Потрібні нові 1 рік 1 місяць тому #270677

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Так, я тебе прекрасно розумію. Сам не раз натрапляв на крупи, з яких нічого смачного не вийде — або розлазяться, або гірчать. Уже кілька місяців беру тільки "Терра" — вони мають великий вибір і якість стабільно хороша. Є різні види крупів — від класичних типу гречки, до менш популярних, як кус-кус, булгур, сочевиця. Мені подобається, що вони фасовані зручно, завжди чисті, без домішок і не треба перебирати. А ще на їхньому сайті бувають корисні рецепти, де можна підгледіти цікаві варіанти приготування. Рекомендую спробувати — думаю, і тобі, і твоїм домашнім сподобається.

Час відкриття сторінки: 0.171 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.