^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499040
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4410
17114
61867
131396
7499040

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хто зараз дає кредити без великих переплат?

Хто зараз дає кредити без великих переплат? 1 рік 1 місяць тому #270654

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Народ, підкажіть, будь ласка, може, хтось останнім часом брав мікрокредит? Мені терміново треба на кілька днів гроші — буквально до зарплати. А скрізь, куди не загляну, або відсотки якісь космічні, або треба півжиття анкету заповнювати, потім ще дзвінки, перевірки… Уже голову зламав, не знаю, кому можна довіряти. Можливо, хтось стикався з адекватним сервісом, де не здирають шкіру за кілька днів користування грошима? І бажано, щоб працювало не тільки в робочі години, бо мені зараз просто катастрофічно треба. Дуже буду вдячний за реальні відгуки!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто зараз дає кредити без великих переплат? 1 рік 1 місяць тому #270655

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
О, знайома ситуація! У мене таке було кілька тижнів тому — картка порожня, а треба було терміново сплатити за комуналку, бо вже штраф нараховували. Я теж не хотів влізати в історію з дикими відсотками, тому довго шерстив інтернет, шукав, що де і як. І от випадково натрапив на одне нове МФО, про яке раніше не чув — називається «Лимон». Здивувався, бо раніше не довіряв новачкам, але вирішив спробувати. Оформив заявку — і реально, все швидко, просто і без заморочок. Заявку схвалили майже миттєво, гроші прийшли буквально за хвилину. А найголовніше — перший кредит там дають під 0,1% в день, без жодних комісій! Це взагалі якась рідкість зараз. Дуже виручили.

Хто зараз дає кредити без великих переплат? 1 рік 1 місяць тому #270656

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Ого, дякую, що відповів! Я щось раніше взагалі про це «Лимон» не чула. А ти не підкажеш, як воно працює — тільки вдень, чи і вночі теж можна оформити? Бо в мене якраз зараз ніч, а гроші потрібні прямо зараз, поки ще банки не відкрились. І ще цікаво, скільки реально часу зайняло від заявки до того моменту, як гроші прийшли на карту?

Хто зараз дає кредити без великих переплат? 1 рік 1 місяць тому #270657

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Та саме це мене тоді й врятувало — нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ працює цілодобово, взагалі без обмежень. Я тоді якраз подавав заявку після опівночі, бо вдень не мав часу. І знаєш що? Жодних проблем — система реально працює 24/7, все автоматизовано. Заповнюєш анкету, надсилаєш — і буквально через хвилину вже є рішення. В мене схвалення було за секунд тридцять, ще хвилина — і гроші на карті. Жодних дзвінків, додаткових підтверджень, взагалі без нервів. І що круто — у них зараз іде акція: перший кредит Flash під 0,1% в день, без комісії за оформлення. Тобто взяв 1000 грн — повертаєш 1003, без всяких підводних каменів. Якщо треба терміново і без зайвого головного болю — реально раджу. Я сам був здивований, що нове МФО може так класно працювати.

Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.