^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499206
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4576
17114
62033
131562
7499206

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Порадьте вишиту сумку

Порадьте вишиту сумку 1 рік 1 місяць тому #270598

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Хочу придбати вишиту сумку на подарунок, але розгубився серед різноманіття варіантів. Не хочеться купувати щось банальне або виключно декоративне — важливо, щоб подарунок був і красивим, і практичним. Звертаю увагу на стильну вишивку, але водночас шукаю таку модель, яку можна використовувати щодня.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте вишиту сумку 1 рік 1 місяць тому #270599

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Дарувала вишиту сумку подрузі на день народження, довго вибирала, але влучила точно в смаки. Орієнтувалась не лише на зовнішній вигляд, а й на зручність: обрала модель із середнім розміром, довгим ремінцем і якісною фурнітурою.

Порадьте вишиту сумку 1 рік 1 місяць тому #270600

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Я колись отримала вишиту сумку в подарунок і можу сказати, що це дуже вдалий варіант, якщо підійти з увагою до деталей. Бажано, щоб у сумці була підкладка, бо без неї тканина швидше зношується. Вишивка повинна бути не лише гарною, а й надійно закріпленою, інакше з часом почне деформуватись.

Порадьте вишиту сумку 1 рік 1 місяць тому #270601

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Найголовніше - знайти модель, яка виглядає особливо, ніби створена саме для тієї людини. Одного разу я обрала сумку з вишитими маками - проста форма, але яскравий акцент зробив її унікальною. Вона мала зручну довжину ремінця, щільну тканину та надійні блискавки.
Найбільше здивувало те, як якісно все було зроблено, ніде нічого не стирчить, усі шви рівні. Як не дивно, знайшов цю сумку серед варіантів в Крамії https://kram.kr.ua/ вони мають цікаві моделі, що добре підходять саме на подарунок. З того часу я кілька разів повертався до них, бо переконався, що там можна знайти щось стильне, зроблене зі смаком і з душею. Такий подарунок точно не залишиться непоміченим і буде використовуватись із задоволенням.
Час відкриття сторінки: 0.115 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.