^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771288
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
934
1986
10070
34945
5771288

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Физическая охрана бизнеса

Физическая охрана бизнеса 7 місяців 3 тижнів тому #270574

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 841
  • Репутація: 0
Друзья, к кому обратиться за услугами охраны? У меня малый бизнес и хочется найти достойную компанию, которая предлагает физическую охрану объекта. Нашел в интернете недорого где физическая охрана объектов https://security-corporation.com.ua/stoimost-ohranyi-kiev/ предлагается - вот про них Вы что-нибудь можете ли мне подсказать?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Физическая охрана бизнеса 2 тижнів 15 годин тому #445735

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Підкажіть із власного досвіду, кого краще залучати для охорони великих заходів? Ми плануємо корпоративний фестиваль для партнерів компанії, буде сцена, фудкорти, багато гостей, тому хочеться, щоб усе проходило спокійно та без інцидентів. Організаційних питань і так вистачає, а ще потрібно продумати контроль входу, технічні зони, парковку. Можливо, хтось уже замовляв фізичну охорону івентів у Києві і може поділитися реальними враженнями?

Физическая охрана бизнеса 2 тижнів 15 годин тому #445737

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
Коли ми організовували міський ярмарок для кількох сотень відвідувачів, теж довго шукали нормальну охоронну службу, бо хотілося спокійної атмосфери без зайвої жорсткості. У підсумку обрали охоронна компанія ТОПГАРД, і досвід виявився доволі позитивним. Перед подією вони провели короткий брифінг з організаторами, уточнили графік активностей, точки входу, навіть продумали місця, де можуть утворюватися черги. Частину людей поставили біля сцени, інші контролювали територію і парковку. Я спеціально перевіряв вартість послуг охорони івентів в Києві , щоб зрозуміти різницю між компаніями, і ціни там плюс-мінус схожі, але багато вирішує підхід до роботи. Найбільше запам’яталося, що команда діяла злагоджено і не привертала зайвої уваги, але порядок підтримували чітко.
Час відкриття сторінки: 0.149 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.