^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499346
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4716
17114
62173
131702
7499346

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Що таке синдром сухого ока і як з цим жити?

Що таке синдром сухого ока і як з цим жити? 1 рік 1 місяць тому #270565

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Мені останнім часом все частіше пече в очах, ніби пилюки насипали. Вони червоніють, сльозяться, але при цьому ще й якось пересохлі. В аптеці сказали, що це може бути синдром сухого ока, але що воно таке — я не до кінця розумію. Це серйозно? Це лікується? У мене постійна робота з комп’ютером, ще й в контактних лінзах ходжу. Може, хтось стикався з цим? Що робити, щоб не дійшло до якогось ускладнення? Я дуже переживаю!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Що таке синдром сухого ока і як з цим жити? 1 рік 1 місяць тому #270566

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Привіт! Дуже знайома ситуація, я через це пройшов. У мене були схожі симптоми — пекло, різало очі, ніби пісок всередині, зранку прокидався — і очі як у вампіра. Це дійсно синдром сухого ока. Він виникає, коли або сліз недостатньо, або вони занадто "тонкі", тобто не тримають вологу. У мене теж комп і кондиціонер у кімнаті — все разом сушить очі. Спочатку думав, що сам пройде, але потім пішов до офтальмолога, бо стало гірше. Головне — не затягувати, бо може перейти в хронічну форму.

Що таке синдром сухого ока і як з цим жити? 1 рік 1 місяць тому #270567

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Дякую тобі велике, що відгукнувся! Мені прямо легше стало, бо вже думав, що щось страшне зі мною коїться. А ти не підкажеш, до кого звертався? Бо я був в одній клініці, то там тільки виписали каплі й усе. А проблема ж нікуди не зникла. Хочеться, щоб хтось нормально розібрався, а не просто "накапайте собі, та й усе". Може, є якийсь центр, де спеціалізуються саме на таких проблемах?

Що таке синдром сухого ока і як з цим жити? 1 рік 1 місяць тому #270569

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Так, я тебе дуже добре розумію, бо сам ходив по кількох клініках, поки не знайшов нормальне місце. У підсумку звернувся до офтальмологічного центру Візіум на Антоновича https://visium.com.ua/ua/kontakty/kiev-ulitsa-antonovicha-131/ Там мене реально уважно обстежили: подивилися якість слізної плівки, як працюють повіки, чи є запалення, зробили кілька тестів, які ніколи до того мені не робили. І головне — все пояснили нормальною мовою, а не медичним термінами. Підібрали комплексне лікування: не тільки каплі, а ще й процедури для відновлення слізної функції. Уже після кількох візитів стало помітно краще. Головне — не відкладати, бо зір одне, що в нас є, і ним точно не варто ризикувати.

Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.