^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6578613
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
71051
8285
101471
141282
6578613

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які основні причини простуди від кондиціонера?

Які основні причини простуди від кондиціонера? 11 місяців 3 тижнів тому #270524

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 199
  • Репутація: 0
Якими можуть бути основні причини того, що після перебування в кімнаті з кондиціонером з’являються симптоми застуди, навіть якщо температура не надто низька? Чи впливає напрямок повітряного потоку або технічний стан пристрою на самопочуття? І що варто враховувати, аби уникнути переохолодження влітку?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які основні причини простуди від кондиціонера? 11 місяців 3 тижнів тому #270525

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 115
Щоб знизити ризик застуди при використанні кондиціонера, рекомендується підтримувати помірну різницю температур між вулицею та приміщенням - не більше 6–8 градусів. Потік повітря не має бути спрямований безпосередньо на людину.

Які основні причини простуди від кондиціонера? 11 місяців 3 тижнів тому #270526

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 219
При використанні кондиціонера для щоденного охолодження варто звернути увагу на його технічні характеристики та правильне налаштування. Оптимальна температура для комфортного перебування - близько 23–25 градусів.

Які основні причини простуди від кондиціонера? 11 місяців 3 тижнів тому #270527

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 218
Щоб уникнути негативного впливу кондиціонера на організм, варто дотримуватись простих правил: помірна температура, обмеження тривалого перебування під прямим потоком повітря, регулярне очищення фільтрів і вибір пристрою з додатковими функціями комфорту.
Якщо цікавить більше інформації на цю тему, раджу ознайомитися з корисним матеріалом у блозі клініки INVIVO. Там розглянуто рекомендації ЛОРа як не простити під кондиціонером https://invivo.ua/uk/blog-detail/lor-rekomenduet-kak-ne-prostyt-pod-kondicionerom/ чому саме виникає переохолодження, які системи найбільш вразливі, та що рекомендують лікарі для профілактики. Інформованість -- перший крок до здорового використання сучасних технологій у побуті.

Які основні причини простуди від кондиціонера? 11 місяців 2 тижнів тому #270552

• OleOwk
  • OleOwk аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Застуда від кондиціонера — це справді поширене явище влітку. Часто причина не в самій температурі, а в неправильному встановленні чи налаштуванні, особливо коли потік повітря з настінного кондиціонера направлений прямо на ліжко або робоче місце https://bt.rozetka.com.ua/ua/air_conditioners/c80133/43264=78874/ Також важливо регулярно чистити фільтри — накопичення пилу може викликати алергію або подразнення дихальних шляхів.
Я б радив встановлювати настінні кондиціонери з функцією регулювання напрямку повітря і обов’язково налаштовувати температуру не нижче 23–24°C. Тоді і комфорт, і здоров’я будуть в нормі.
Час відкриття сторінки: 0.144 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.