gannna пише:
Так, я теж маю досвід замовлення індивідуальних устілок. Спершу звернувся до кількох клінік, але ніде не було повноцінного підходу. Потім натрапив на блог одного з сайтів, де писали, як правильно обирати ортопедичні устілки для босоніжок. Дуже цікава стаття була, поради щодо підтримки склепіння стопи і амортизації. Думаю, що це дійсно важливо, особливо влітку, коли носиш відкрите взуття. Якщо хочеш, можеш почитати їхній блог, там багато корисної інформації про те, як вибрати ідеальні устілки для літнього взуття.
Я сам звертався до компанії FootBalance
https://footbalance.com.ua/ustilky-dlia-bosonizhok-porady-ekspertiv-footbalance/ і результат мене дуже вразив! Вони спеціалізуються на виготовленні індивідуальних ортопедичних устілок, використовуючи 3D-сканування стопи, що дозволяє створити ідеальну підтримку для кожного.
Я теж мав проблеми з дискомфортом в ногах і після їхніх устілок відчув суттєве полегшення. Вони роблять спеціальні моделі для літнього взуття, таких як босоніжки, і я б рекомендував це місце. Також варто зазирнути в їхній блог на сайті, де є корисні поради, наприклад, як обрати ортопедичні устілки для босоніжок. Це дійсно корисно, якщо хочеш поєднати комфорт з модним літнім взуттям.