^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499326
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4696
17114
62153
131682
7499326

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Медичне страхування обираю терміново

Медичне страхування обираю терміново 1 рік 2 місяців тому #270462

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
  • Репутація: 0
Може, хтось із колег по цеху вже вибирав для себе або родини медичне страхування в Україні? Бо чесно, сам розгубився у всіх тих нюансах — покриття, тарифи, перелік клінік, компенсації... Реально важко зрозуміти, кому довіряти свої здоров’я та гроші.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Медичне страхування обираю терміново 1 рік 2 місяців тому #270463

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 141
Як людина, що вже не перший рік відповідає за вибір корпоративного страхування, можу з упевненістю сказати: зараз серед айтішників та молодих фахівців усе більше популярності набирає страхування здоров’я ліло . Для нас було важливо, щоб сервіс був максимально зручним для співробітників, а всі нюанси з оплатою послуг, погодженням лікування і комунікацією з клініками lilo бере на себе. Оформлення відбувається повністю онлайн, ти одразу бачиш перелік партнерських клінік і спектр послуг, усе чітко розписано. Кожен наш працівник має змогу отримати кваліфіковану допомогу без зайвих нервів і черг. Медичне страхування lilo — це про сучасний сервіс, людяний підхід і реальну підтримку у будь-яких обставинах, що для IT-сфери критично важливо.

Медичне страхування обираю терміново 1 рік 2 місяців тому #270467

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Оцінила простоту оформлення та швидкість реагування. Не потрібно чекати, поки тебе запишуть, а все питання можна вирішити буквально за кілька хвилин.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.