^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771481
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1127
1986
10263
35138
5771481

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Поради від психолога

Поради від психолога 8 місяців 3 тижнів тому #270386

• Akuna
  • Akuna аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
  • Репутація: 0
Можете підказати, де шукати корисні поради від професійного психолога, щоб дізнаватися більше про те, як покращити свій емоційний стан і відчувати себе більш впевнено у повсякденному житті? Хочеться знайти таку інформацію, яка надихає і мотивує.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Поради від психолога 8 місяців 3 тижнів тому #270396

• Darine
  • Darine аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 44
Роками я жила з внутрішньою тривогою, постійно шукала відповіді на запитання, що стосувалися стосунків, власних кордонів і любові до себе. Випадково натрапила на сайт психотерапевта Лебедєвої Тетяни https://psiholog-lebedeva.com/stavlennia-kohania/ і це був момент, що все змінив. Її стаття про ставлення до кохання відкрила мені очі на те, як я бачу партнерство і чому повторюються одні й ті ж сценарії. Чіткі, прості пояснення, глибокий професіоналізм і тепло в її текстах стали для мене своєрідною терапією. Я почала інакше мислити, краще розуміти себе і свої реакції.

Поради від психолога 8 місяців 2 тижнів тому #270446

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 841
Я в последнее время тоже прихожу к выводу, что надо обратиться к специалисту, потому что у меня в голове творится самый настоящий хаос. Смотрю, что даже психолог онлайн https://trevog-bolshe.net/ru/psiholog-onlajn есть сейчас и думаю этим воспользоваться, потому что других путей решения проблемы я просто не вижу.
Час відкриття сторінки: 0.161 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.