^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499811
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5181
17114
62638
132167
7499811

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки?

Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки? 1 рік 3 місяців тому #270019

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Скільки сьогодні коштує якісна вишиванка для дівчинки? Хочу придбати щось не з ринку, а справді гарне – з натуральної тканини, з охайною ручною або машинною вишивкою, яка довго служитиме і буде зручною для дитини. Важливо, щоб це був виріб, який не втратить вигляд після прання, не викликатиме алергії та буде приємним на дотик. Цікавлять різні варіанти – з довгим і коротким рукавом. Чи можна знайти хорошу річ у межах тисячі гривень, чи вже потрібно орієнтуватися на більшу суму?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки? 1 рік 3 місяців тому #270020

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Можу поділитися власним досвідом. Замовляли доньці вишиванку для шкільного заходу. Обрали модель з натуральної бавовни з машинною вишивкою. Обійшлася нам приблизно в 1300 гривень, але якість повністю виправдала себе.

Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки? 1 рік 3 місяців тому #270021

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
У моєї сестри донька ходить до гуртка народного танцю, тому їм довелося шукати якісну вишиту блузку. Вони довго обирали і врешті зупинилися на моделі з лляної тканини, бо вона найкраще дихає і тримає форму. Ціна була близько 1800 гривень, але вишивка справді дуже детальна і красива.

Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки? 1 рік 3 місяців тому #270022

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Можу сказати з упевненістю, що знайти якісну вишиванку для дівчинки – завдання не з простих. Перш за все звертала увагу на склад тканини – хотілося чогось гіпоалергенного і зручного для носіння навіть у спеку. Дивилася варіанти з льону та бавовни. Зрештою придбала гарну вишиту блузку для дівчинки https://kram.kr.ua/divchata/ тут – ціна була приблизно 1500 гривень.
Сподобалося те, що вишивка зроблена акуратно, рукави рівні, ніде нічого не торчить. Після кількох прань річ не втратила вигляду, шви міцні. Донька одягала її і в садочок, і на свято – завжди виглядає охайно та святково. Це той випадок, коли ціна виправдовує якість повністю.

Скільки коштує якісна вишиванка для дівчинки? 1 рік 3 місяців тому #270042

• OleOwk
  • OleOwk аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Хочу поділитися своїм враженням після довгих пошуків ідеальної вишиванки для донечки. Як і багато батьків, я шукала щось справді якісне: з натуральної тканини, зручне для дитини та таке, що збереже свій вигляд навіть після численних прань. Зрештою натрапила на вишиванки для дівчаток нова колекція — і була приємно здивована https://rozetka.com.ua/ua/vishivanki-dlya-devochek/c4636767/segment=novaya-kolektsiya/ В асортименті є моделі як з бавовни, так і з льону, з довгим і коротким рукавом. Вишивка дуже акуратна, дизайн сучасний, а тканина м’яка і дихає — донька носить з радістю і не скаржиться.

Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.