^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771548
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1194
1986
10330
35205
5771548

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Дитячі книги

Дитячі книги 10 місяців 2 тижнів тому #269899

• Wiched
  • Wiched аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 19
  • Репутація: 0
Мені подобається, коли мої діти читають гарні книжки. Нещодавно я думала про те, щоб поповнити їхню бібліотеку новими виданнями. Чи є якісь хороші онлайн-магазини, де можна замовити дитячі книги? Може, є спеціалізовані ресурси з великим вибором?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячі книги 10 місяців 2 тижнів тому #269915

• Akuna
  • Akuna аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
  • Репутація: 0
Коли мова заходить про свята, я завжди хочу зробити для своїх дітей щось особливе. Тому, цього року я вирішила подарувати їм кілька дитячих книг, що розповідають про різні святкові традиції. Шукала щось цікаве, щоб розвивати у малечі любов до культури та традицій, і натрапила на можливість купити дитячі книги про свята https://book-ye.com.ua/catalog/pro-svyata/ тут. Окрім того, це чудовий спосіб проводити час разом, розповідаючи дітям цікаві історії. Книги я вибирала з думкою про те, щоб вони не лише захоплювали, а й вчили. Тепер у нас є цілий книжковий клуб, де ми кожного разу разом з дітьми розглядаємо нові історії та обговорюємо, чому так важливо святкувати. Всі книги я отримала вчасно, в чудовому стані. Діти дуже раді і вже почали читати нові історії з цікавістю!

Дитячі книги 3 місяців 2 днів тому #346205

• korovka33
  • korovka33 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Репутація: 1
Батьки часто стикаються з істериками, страхами, ревнощами чи труднощами адаптації. Портал https://kindermarket.com.ua/ подає експертні поради психологів у зрозумілому та практичному форматі. Тут можна прочитати, як реагувати на дитячі емоції, чому важливо формувати прив’язаність, як підтримувати самооцінку та допомагати малюку переживати зміни. Кіндермаркет дає готові рішення, які працюють у реальних сім’ях. Кожна стаття - це можливість краще зрозуміти внутрішній світ дитини й знайти інструменти для спокійної взаємодії. Kindermarket підтримує батьків на шляху до емоційної гармонії в родині.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.