^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499628
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4998
17114
62455
131984
7499628

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Перевірка контр-агента

Перевірка контр-агента 1 рік 4 місяців тому #269854

• Akuna
  • Akuna аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
  • Репутація: 0
Чи варто перевіряти контр-агента перед укладенням угоди? Я розумію, що важливо довіряти людям, але чи не буде це зайвою витратою часу? Мені здається, що в сучасному світі краще перестрахуватися, навіть якщо це виглядає як зайва обережність. Як ви до цього ставитеся?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Перевірка контр-агента 1 рік 4 місяців тому #269872

• Darine
  • Darine аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 44
Вважаю, що перевірка контр-агента перед укладенням угоди — це обов’язковий крок, незалежно від того, наскільки сильно ви довіряєте людині. Так, це може здатися зайвою витратою часу, особливо коли справа стосується знайомих або перевірених партнерів, але в реальності сучасний бізнес-світ не завжди такий прозорий, як ми б хотіли. Іноді навіть на перший погляд надійні люди можуть мати неприємні сюрпризи, і перевірка дозволяє уникнути потенційних ризиків. Це може бути простим дослідженням репутації або перевіркою на наявність судових справ, а також ретельне вивчення умов угоди.

Перевірка контр-агента 1 рік 4 місяців тому #269873

• Wiched
  • Wiched аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 19
Завжди приємно мати справу з надійними партнерами, особливо коли мова йде про бізнес. В умовах сучасного ринку важливо бути впевненим у кожному контракті, кожній співпраці. Саме тому я звикла ретельно перевіряти кожного контрагента перед укладенням угод. Коли мова зайшла про взаємодію з новими компаніями, я вирішила не нехтувати звичними заходами безпеки.

Я скористалась можливістю перевірити тов епіцентр к фінансову звітність https://edrpou.ubki.ua/ua/32490244 через цей ресурс. Це дало змогу отримати повну інформацію про юридичний статус, його фінансові показники, обсяги доходів, податкові надходження та навіть наявність судових справ, якщо такі є. Вразило, наскільки зручно все структуровано — декілька кліків, і переді мною з’явився детальний профіль підприємства.

Перевірка контр-агента 1 рік 4 місяців тому #269951

Питання в мене було просте — перевірка договору перед покупкою квартири. Але не хотілось ризикувати. На сайті https://advokat.biz.ua/ я знайшов юриста, який усе переглянув, виявив кілька критичних моментів, які я сам не помітив. Завдяки цьому уникнув серйозних проблем. Тепер розумію, чому так важливо звертатись до фахівців. Так і в вашому питанні перевірки контрагента я вважаю треба звертатися до юриста.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.