NevilBraen пише:
Так, це має сенс. Бо я от чув від знайомих, що бувають курси, де просто проганяють по місту без пояснень, або ж змушують постійно доплачувати за "додаткові години", і в результаті ти ніби й учився, а водити не вмієш. Тому мені важливо, щоб це був реально навчальний процес, а не лише формальність. А ще я хотів би, щоб не було тієї напруги, коли боїшся щось запитати. Це все дуже впливає.
Розумію тебе повністю. Я теж був у подібній ситуації — довго вибирав, слухав різні відгуки й аналізував умови навчання. Раджу автошколу у Рівному Пілот Авто
pilot-autoschool.com.ua/branches/m-Rivne/ бо саме там я відчув, що справді вчусь, а не просто проходжу якісь заняття. Інструктори з терпінням ставляться до кожного учня, пояснюють усе до дрібниць і не викликають відчуття тиску.
Теорія подається зрозуміло, із прикладами з реального життя, а на практиці можна відпрацьовувати маршрути, які найбільше хвилюють. Я бачив результат уже через кілька занять — впевненість на дорозі зросла, і страх зник. Якщо шукаєш якість і підтримку, ця автошкола буде саме тим вибором.