^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499942
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5312
17114
62769
132298
7499942

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Потрібний сайт під ключ для дитячого садочку

Потрібний сайт під ключ для дитячого садочку 1 рік 4 місяців тому #269737

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
  • Репутація: 0
Ми з вихователями вирішили створити сучасний сайт для нашого дитячого садочку, щоб батьки могли легко дізнаватись про новини, меню, події, фото з занять тощо. Але зовсім не знаю, до кого звернутись. Хочеться, щоб сайт був яскравий, зручний, з особистими кабінетами для батьків і можливістю швидко оновлювати контент. Чи є тут хтось, хто замовляв розробку сайту під ключ і може підказати, з чого почати?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Потрібний сайт під ключ для дитячого садочку 1 рік 4 місяців тому #269738

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
Якщо ви плануєте замовити сайт для дитячого садочку, насамперед раджу звернути увагу на портфоліо виконавця. Це має бути команда або спеціаліст із досвідом створення освітніх або дитячих проєктів. Важливо також чітко сформулювати технічне завдання: які розділи потрібні, чи буде мультимовність, які функції мають бути (форми зворотного зв'язку, розклад, новини тощо). Не менш важливо звернути увагу на адаптивність сайту – він повинен коректно працювати на смартфонах і планшетах. Договір та підтримка після запуску також дуже бажані.

Потрібний сайт під ключ для дитячого садочку 1 рік 4 місяців тому #269739

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
О, як добре, що ви цим цікавитеся! Гарний сайт справді може зробити життя і батьків, і вихователів зручнішим. Я б радила звернути увагу не тільки на дизайн, а й на простоту користування – щоб навіть бабуся змогла швидко знайти розклад чи подивитися фотозвіт із ранку. Подумайте, які саме розділи будуть найкориснішими – можливо, календар подій, щотижневе меню, сторінка з контактами. Добре, якщо буде можливість легко змінювати інформацію самостійно, без постійного звернення до розробників.

Потрібний сайт під ключ для дитячого садочку 1 рік 4 місяців тому #269740

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 141
Можу порадити звернутися до студії Estetic web design. У них є гарний досвід роботи з освітніми та соціальними проєктами. Якщо вам потрібна розробка сайту під ключ , вони забезпечують повний цикл – від збору вимог і розробки структури до запуску та подальшої підтримки. Що мені особливо сподобалось – вони не просто роблять красиво, а й реально продумують зручність для користувачів. Можна обрати індивідуальний дизайн, інтегрувати функціонал на кшталт розкладу, фотогалереї, навіть систему для повідомлень батькам. Крім того, менеджери адекватні, завжди на зв'язку, і все пояснюють простою мовою. Однозначно рекомендую, якщо хочете щось якісне і надовго.
Час відкриття сторінки: 0.185 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.