^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500018
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5388
17114
62845
132374
7500018

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Купити CD в Україні

Купити CD в Україні 1 рік 5 місяців тому #269728

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Репутація: 0
Доброго дня, форумчани :)
Маю, можливо, трохи наївне, але дуже щире питання. Днями перебирала старі речі, знайшла свої улюблені диски з підліткового періоду — і так захотілося знову слухати музику саме з них. Усе це натисло на душу приємними спогадами.
І ось я подумала: а що, як повернутись до колекціонування CD? Чи хтось ще цим займається, чи я остання романтичка? Якщо серйозно — де зараз реально знайти якісні CD в Україні? Бажано з новими релізами, бо слухати одне й те ж не хочеться, а хочеться ще й щось відкрити.
Дуже чекаю на ваші думки, поради і просто хороші слова. Бо з музикою в житті якось веселіше, правда ж?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Купити CD в Україні 1 рік 5 місяців тому #269730

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
  • Репутація: 0
Я з дитинства люблю музику, а особливо рок — від класики 70-х до більш сучасних альтернативних команд. Колекціонування CD-дисків — це моє окреме задоволення, і повірте, коли береш до рук якісний ліцензійний диск, з буклетом, офіційною обкладинкою й бездоганним звуком, це зовсім інше враження, ніж слухати mp3 на телефоні. Так от, я давно шукав в Україні магазин, де можна купити такі диски без мороки з доставкою з-за кордону, і натрапив на CD диски в Lampala https://lampala.com.ua/cd-diski-rock реально кайфове місце для всіх, хто цінує не просто музику, а культуру її зберігання. Асортимент вражає — є як легендарні альбоми, так і рідкісні видання, які ще треба пошукати. Ціни, до речі, дуже навіть адекватні, особливо враховуючи, що це ліцензія, а не піратка з базару. Якщо хтось так само, як і я, кайфує від того, щоб поставити диск у плеєр і почути цей характерний шурхіт перед першим треком — дуже раджу придивитися. Ідеальний варіант і для подарунку, і для душі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.