^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499900
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5270
17114
62727
132256
7499900

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Як можна обрати сепаратор повітряно-масляний?

Як можна обрати сепаратор повітряно-масляний? 1 рік 5 місяців тому #269660

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Хто знає, де можна замовити перевірений повітряно-масляний сепаратор 96210 TG FILTER? Я шукаю якісні фільтри для техніки, але не хочу знову натрапити на фальшивку чи підробку. В інтернеті є багато варіантів, але хочеться знайти саме перевірений магазин. Якщо хтось вже стикався, поділіться досвідом! Як ви перевіряєте якість, перш ніж зробити покупку?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як можна обрати сепаратор повітряно-масляний? 1 рік 5 місяців тому #269661

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я сам недавно шукав сепаратор для свого компресора. Зазвичай намагаюся знайти магазини, де є хороші відгуки, або той, що співпрацює з офіційними постачальниками. Є декілька інтернет-магазинів, де можна знайти фільтри цієї марки, але я завжди перевіряю сертифікати та наявність документів, що підтверджують якість. Часом ще на форумах питаю, чи хтось не брав там товар, і це допомагає уникнути проблем. Я сам одного разу купив підробку, через що потім були великі проблеми з технікою. Вдячний тим, хто попередив!

Як можна обрати сепаратор повітряно-масляний? 1 рік 5 місяців тому #269662

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Згоден, перевірка – це важливо. Я зазвичай перед тим як купити, читаю відгуки на кількох різних сайтах і дивлюсь на рейтинг продавця. Більшість серйозних магазинів мають сертифікати на продукцію, але завжди запитую у них, чи є у них документ, що підтверджує походження товару. Один раз купив сепаратор, і через кілька місяців він почав пропускати масло, тому тепер до вибору постачальника ставлюся дуже обережно. Особливо якщо це така специфічна продукція.

Як можна обрати сепаратор повітряно-масляний? 1 рік 5 місяців тому #269663

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Nitroo пише:
Згоден, перевірка – це важливо. Я зазвичай перед тим як купити, читаю відгуки на кількох різних сайтах і дивлюсь на рейтинг продавця. Більшість серйозних магазинів мають сертифікати на продукцію, але завжди запитую у них, чи є у них документ, що підтверджує походження товару. Один раз купив сепаратор, і через кілька місяців він почав пропускати масло, тому тепер до вибору постачальника ставлюся дуже обережно. Особливо якщо це така специфічна продукція.

Привіт, друже! Щодо фільтру для сепаратора повітряно-масляного 96210 TG FILTER https://ultrafilter.com.ua/catalog/tg-filter-filtry-i-separatory/96210-TG-FILTER-Separator-vozdushno-maslyanii/ не переживай, «Ультрафільтр» точно вирішить твою проблему! Я працюю з різною спецтехнікою і часто потрібні фільтри саме для таких сепараторів. У них є класні варіанти для різних систем, і головне — вони дають гарантію на якість. До них я звернувся кілька місяців тому, коли потрібно було знайти фільтри для мого старенького обладнання.
Спочатку був сумнів, чи знайду щось під цей сепаратор, але вони не лише запропонували фільтр, який ідеально підійшов, а ще й проконсультували мене з усіх питань по встановленню та експлуатації. Знайшов їх через знайомих, потім вже сам почав використовувати і залишився дуже задоволений. Вони надають консультації без проблем, навіть допомогли знайти аналоги, коли мій фільтр не був у наявності, і навіть ціна на заміну була нижча, ніж у інших компаній. Не соромся звертатися до них, вони дійсно молодці і швидко допоможуть, якщо ти будеш в запитах щодо фільтрів для вакуумних насосів чи компресорів. Вони мають великий асортимент, і ціни адекватні. Загалом, довіряю їхньому вибору і сервісу, тому якщо є проблема з фільтрами або треба замінити — завжди йду до них.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.