Nitroo пише:
Згоден, перевірка – це важливо. Я зазвичай перед тим як купити, читаю відгуки на кількох різних сайтах і дивлюсь на рейтинг продавця. Більшість серйозних магазинів мають сертифікати на продукцію, але завжди запитую у них, чи є у них документ, що підтверджує походження товару. Один раз купив сепаратор, і через кілька місяців він почав пропускати масло, тому тепер до вибору постачальника ставлюся дуже обережно. Особливо якщо це така специфічна продукція.
Привіт, друже! Щодо фільтру для сепаратора повітряно-масляного 96210 TG FILTER
https://ultrafilter.com.ua/catalog/tg-filter-filtry-i-separatory/96210-TG-FILTER-Separator-vozdushno-maslyanii/ не переживай, «Ультрафільтр» точно вирішить твою проблему! Я працюю з різною спецтехнікою і часто потрібні фільтри саме для таких сепараторів. У них є класні варіанти для різних систем, і головне — вони дають гарантію на якість. До них я звернувся кілька місяців тому, коли потрібно було знайти фільтри для мого старенького обладнання.
Спочатку був сумнів, чи знайду щось під цей сепаратор, але вони не лише запропонували фільтр, який ідеально підійшов, а ще й проконсультували мене з усіх питань по встановленню та експлуатації. Знайшов їх через знайомих, потім вже сам почав використовувати і залишився дуже задоволений. Вони надають консультації без проблем, навіть допомогли знайти аналоги, коли мій фільтр не був у наявності, і навіть ціна на заміну була нижча, ніж у інших компаній. Не соромся звертатися до них, вони дійсно молодці і швидко допоможуть, якщо ти будеш в запитах щодо фільтрів для вакуумних насосів чи компресорів. Вони мають великий асортимент, і ціни адекватні. Загалом, довіряю їхньому вибору і сервісу, тому якщо є проблема з фільтрами або треба замінити — завжди йду до них.