dedХаггис пише:
Я доволі часто попадаю в якісь безглузді ситуації. Мабуть така вдача, чи неуважність. Тому хочу оформити страховку від нещасного випадку. Оскільки мені раніше не доводилось цього робити, підкажіть як обрати хорошу програму страхування?
Смішно звісно, але якщо це трапляється з тобою, мабуть, не дуже весело. Але правильно, що задумався про страховку, бо краще перестрахуватися, ніж потім розгрібати наслідки. Головне – обрати програму, яка реально тобі допоможе, а не просто буде «галочкою».
По-перше, зверни увагу на покриття – чи входять у страховку травми, переломи, отруєння, опіки та інші випадки, які можуть статися. Деякі програми навіть компенсують лікування після курйозних ситуацій. По-друге, перевір, які суми виплат передбачені, бо буває, що страховка є, а допомога – мінімальна. Ну і важливо, щоб компанія не затягувала з виплатами, тому варто почитати відгуки.
До речі, ось тут
https://medicina.ua/presscenter/news/itm/12712/ є корисна інформація про страхування від нещасних випадків – переглянь. Головне – вибирай те, що підходить саме тобі, і нехай наступні пригоди будуть тільки веселими, без травм!