^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500039
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5409
17114
62866
132395
7500039

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Нещасний випадок

Нещасний випадок 1 рік 6 місяців тому #269401

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 103
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Я доволі часто попадаю в якісь безглузді ситуації. Мабуть така вдача, чи неуважність. Тому хочу оформити страховку від нещасного випадку. Оскільки мені раніше не доводилось цього робити, підкажіть як обрати хорошу програму страхування?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Нещасний випадок 1 рік 6 місяців тому #269402

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Я доволі часто попадаю в якісь безглузді ситуації. Мабуть така вдача, чи неуважність. Тому хочу оформити страховку від нещасного випадку. Оскільки мені раніше не доводилось цього робити, підкажіть як обрати хорошу програму страхування?

Смішно звісно, але якщо це трапляється з тобою, мабуть, не дуже весело. Але правильно, що задумався про страховку, бо краще перестрахуватися, ніж потім розгрібати наслідки. Головне – обрати програму, яка реально тобі допоможе, а не просто буде «галочкою».

По-перше, зверни увагу на покриття – чи входять у страховку травми, переломи, отруєння, опіки та інші випадки, які можуть статися. Деякі програми навіть компенсують лікування після курйозних ситуацій. По-друге, перевір, які суми виплат передбачені, бо буває, що страховка є, а допомога – мінімальна. Ну і важливо, щоб компанія не затягувала з виплатами, тому варто почитати відгуки.

До речі, ось тут https://medicina.ua/presscenter/news/itm/12712/ є корисна інформація про страхування від нещасних випадків – переглянь. Головне – вибирай те, що підходить саме тобі, і нехай наступні пригоди будуть тільки веселими, без травм!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.203 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.