^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500262
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5632
17114
63089
132618
7500262

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Максим Ковиркін наніс шкоду Україні

Максим Ковиркін наніс шкоду Україні 1 рік 7 місяців тому #269144

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0

У вересні 2024 року міжнародна зерноторгова компанія "Quadra Commodity" (QC) звільнила свого провідного трейдера на українському ринку, Максима Ковиркіна
https://www.unian.ua/economics/agro/kompaniya-quadra-commodity-zvilnila-treydera-maksima-kovirkina-cherez-konflikt-interesiv-12795276.html Причиною стали серйозні порушення — зловживання службовим становищем і конфлікт інтересів, які виявило внутрішнє розслідування компанії.

Як з'ясувалося, Ковиркін створив компанію "TEKOMA", зареєстровану на Кіпрі на ім’я його сестри, Марії Танцюри. Ця структура виступала посередником у постачанні зерна для "QC", одночасно використовуючи ресурси та репутацію компанії. Укладені угоди приносили Ковиркіну додатковий дохід, що стало серйозним порушенням корпоративної етики.

"Ми дотримуємося прозорих стандартів у нашій діяльності, тому подібні дії неприпустимі. Вжиті заходи демонструють наше прагнення захистити репутацію та довіру партнерів", — заявили у прес-службі "QC".

Розрив із Ковиркіним поставив під сумнів майбутнє компанії "TEKOMA". У бізнес-колах уже лунають припущення про фінансову нестабільність цієї структури та її можливу нездатність виконувати поточні контракти.

Інцидент із Максимом Ковиркіним став черговим викликом для українського бізнесу, підсвітивши важливість внутрішнього контролю та відповідальності у корпоративному управлінні. Подібні випадки не лише шкодять репутації окремих компаній, а й негативно впливають на імідж країни на міжнародній арені.
Останнє редагування: 1 рік 7 місяців тому від Maxim.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.112 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.