^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500402
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5772
17114
63229
132758
7500402

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок?

Де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок? 1 рік 7 місяців тому #269083

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
  • Репутація: 0
Хтось може підказати, де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок? Хотілось би, щоб вибір був широкий, а вишивка якісна, можливо, ручна робота чи хороші машинні варіанти. Цікавлять різні стилі, тканини та кольори. Бажано перевірені магазини або майстерні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок? 1 рік 7 місяців тому #269084

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
Я рекомендую звернути увагу на магазини, які спеціалізуються на традиційному українському одязі. Вишиванки можуть бути виконані як вручну, так і машинною вишивкою. Залежно від побажань, можна знайти моделі з натуральних тканин, таких як льон або бавовна, а також із синтетикою.

Де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок? 1 рік 7 місяців тому #269085

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Щоб вибрати вишиванку, важливо визначитися зі стилем та типом вишивки. Існують етнічні варіанти, де орнаменти базуються на традиціях конкретного регіону України, а також сучасні моделі з мінімалістичним дизайном. Чоловічі вишиванки часто мають стримані геометричні візерунки, тоді як жіночі прикрашають більш деталізовані орнаменти.

Де знайти якісні вишиванки для чоловіків і жінок? 1 рік 7 місяців тому #269086

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Якщо шукаєте широкий вибір чоловічих та жіночих вишиванок https://kram.kr.ua/ зверніть увагу на магазини, які спеціалізуються на традиційному українському одязі. У таких магазинах можна знайти різні моделі з льону, бавовни та інших матеріалів.
Чоловічі варіанти часто включають стримані геометричні візерунки, які ідеально підходять для різних урочистостей. Жіночі вишиванки зазвичай мають різноманітні квіткові або рослинні орнаменти, що робить їх вишуканим доповненням до гардероба. У багатьох магазинах пропонують класичні та сучасні дизайни, що дозволяє підібрати варіант під будь-який стиль або подію. Традиційна вишивка надає унікальності та підкреслює національні традиції.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.