^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500108
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5478
17114
62935
132464
7500108

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Бюро переводов

Бюро переводов 1 рік 9 місяців тому #268758

• AnastsiyaDer
  • AnastsiyaDer аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 87
  • Репутація: 0
Обращалась в бюро переводов lingmax.com.ua/dnepropetrovsk-html/ с довольно сложным запросом — нужен был перевод технической документации. Честно, переживала, что специалисты не разберутся в терминах, но зря. Перевод выполнен безупречно, а текст выглядел профессионально и понятным даже для инженеров. Приятно удивили сроки выполнения — всего несколько дней. Бюро переводов оставило отличное впечатление, и я точно обращусь сюда снова, если понадобится качественный перевод!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Бюро переводов 1 рік 6 місяців тому #269367

• korovka33
  • korovka33 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Репутація: 1
Якщо потрібно терміново зробити переклад тексту або апостиль на документи про освіту https://legalab.com.ua/uk/uslugi-chasnie-litsa/apostille, то можете сміливо звертатися по допомогу до бюро перекладів Legalab, яке запропонує вам взаємовигідне співробітництво з перекладу текстів і легалізації всіх документів. У компанії працюють досвідчені та кваліфіковані професіонали з багатим практичним досвідом роботи з документами різних тематик. Співробітники прагнуть працювати так, щоб будь-яка співпраця з кожним клієнтом була довгостроковою і плідною.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.