^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500485
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5855
17114
63312
132841
7500485

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Дружин хоче фрезер для манікюру

Дружин хоче фрезер для манікюру 1 рік 9 місяців тому #268673

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Привіт усім! Допоможіть розібратися з вибором. Привіт усім! Допоможіть розібратися з вибором. Дружина давно натякає, що хоче фрезер для манікюру. Я подивився в інтернеті, але там купа варіантів, і я взагалі не знаю, на що звертати увагу. Який краще взяти для домашнього використання, щоб був зручний і довго працював? Чи є різниця між брендами? Я подивився в інтернеті, але там купа варіантів, і я взагалі не знаю, на що звертати увагу. Який краще взяти для домашнього використання, щоб був зручний і довго працював? Чи є різниця між брендами?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дружин хоче фрезер для манікюру 1 рік 9 місяців тому #268674

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Привіт! Для домашнього використання раджу звернути увагу на моделі з потужністю від 30 тисяч обертів на хвилину. Це оптимально для зняття гель-лаку і догляду за нігтями. Marathon і JSDA – нормальні бренди, варті уваги. І не забудь про фрези та насадки для фрезерів для манікюру та педикюру, вони мають велике значення.

Дружин хоче фрезер для манікюру 1 рік 9 місяців тому #268675

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Дякую за поради! А чи варто брати одразу набір із фрезами та насадками, чи краще купувати окремо? І як зрозуміти, які фрези потрібні? Бо я бачив у характеристиках, що вони бувають різні за матеріалами й формами. Ще цікаво, чи всі ці моделі підходять для педикюру, чи треба щось окремо?

Дружин хоче фрезер для манікюру 1 рік 9 місяців тому #268676

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Дивись, усе залежить від того, для яких саме завдань дружина використовуватиме фрезер. Фрези та насадки для фрезерів для манікюру та педикюру https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-obladnannya-dlya-pedikyuru-ta-manikyuru-n/ua-frezi-i-nasadki-dlya-frezeriv/ зазвичай діляться за матеріалами: керамічні ідеальні для новачків, бо вони м’які й менше нагріваються, алмазні – більш універсальні, а карбідні – для зняття штучного покриття, як-от гель чи акрил.

Якщо дружина тільки починає, краще взяти кілька базових фрез окремо: для зняття покриття, обробки кутикули та полірування. Так вона зможе зрозуміти, що їй зручніше. Для педикюру можна використовувати ті самі насадки, але додати більш грубу для обробки п’ят.

Щодо брендів: Staleks, Mart, Nailpro – відмінні варіанти. Головне – обов’язково уточни, чи у вибраного фрезера стандартний розмір кріплення насадок (звичайно, це 2,35 мм). І пам’ятай: фрези треба дезінфікувати, бо це важлива частина гігієни. Удачі з подарунком, дружина точно оцінить ;) !

Останнє редагування: 1 рік 9 місяців тому від Петро111.
Час відкриття сторінки: 0.125 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.