^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7498809
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4179
17114
61636
131165
7498809

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які меблі зазвичай у ресторанах?

Які меблі зазвичай у ресторанах? 1 рік 10 місяців тому #268594

• Macros
  • Macros аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 121
  • Репутація: 0
Меблі, які використовуються в ресторанах, мають свої особливості, обумовлені як естетикою закладу, так і зручністю для гостей. Вони не лише формують загальну атмосферу, але й забезпечують комфорт та функціональність. Розглянемо основні типи меблів, які зазвичай використовуються в ресторанах:

1. Столи
У ресторанах можуть бути різні види столів залежно від типу закладу та кількості відвідувачів. Найчастіше це невеликі столики для двох або чотирьох осіб, але є й великі, призначені для великих компаній. Стільниці виготовляють з дерева, металу, скла або пластику, обираючи матеріал, що відповідає стилю ресторану. Стійкі та довговічні столи — обов'язкова умова для ресторанних меблів.

2. Стільці
Стільці також різняться залежно від стилю інтер'єру. Вони повинні бути не тільки стильними, але й зручними, адже гості можуть проводити за столом тривалий час. Часто використовуються м'які сидіння або оббиті тканиною моделі. У деяких ресторанах застосовують крісла або лави для більш розслабленої атмосфери.

3. М'які меблі
У ресторанах преміум-класу часто можна зустріти дивани або м'які крісла. Вони створюють відчуття комфорту та затишку https://woodsun.com.ua/solutions/dlya-kafe-ta-restoranu/. М'які меблі підходять для лаунж-зон або окремих залів, де гості можуть відпочити в невимушеній атмосфері.

4. Барні стійки та стільці
Якщо в ресторані є бар, важливим елементом є барна стійка та високі стільці. Стійка має бути зручною для барменів і відвідувачів. Стільці зазвичай мають високу спинку та підставку для ніг, що робить їх більш комфортними для тривалого сидіння.

5. Декоративні елементи
Крім основних меблів, важливу роль відіграють і декоративні елементи, такі як полиці для декору, квіткові композиції, подушки на сидіннях або навіть стильні вішалки для одягу. Вони додають інтер’єру завершеності й гармонійності.

6. Зони відпочинку на відкритому повітрі
У ресторанах із терасами або літніми майданчиками використовуються спеціальні меблі для зовнішнього використання. Це можуть бути плетені крісла, парасольки, шезлонги, які стійкі до впливу погоди та зручні для гостей.

Вибір меблів залежить від концепції ресторану, його стилю та бажаного рівня комфорту для відвідувачів. Правильно підібрані меблі створюють неповторну атмосферу, до якої хочеться повертатися.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які меблі зазвичай у ресторанах? 1 рік 7 місяців тому #269200

• korovka33
  • korovka33 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Репутація: 1
Ищете, где можно купить деревянную мебель на заказ? Интернет-магазин Lori занимает лидирующие позиции в реализации различной мебели из натурального дерева собственного производства, также здесь можно купить современную мебель для кафе или ресторанов. Многолетний опыт успешной работы говорит о том несравненной репутации, которая была завоевана за годы работы на мебельном рынке Украины. В каталоге представлены журнальные и кухонные столики, роскошные комоды и элегантные серванты, вместительные этажерки, пеналы и тумбы, которые могут стать изюминкой любого интерьера.

Які меблі зазвичай у ресторанах? 1 рік 2 тижнів тому #270825

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
  • Репутація: 0
Про барную стойку не забудьте и выбрать ее, скажем честно, не так уж и легко, как хотелось бы. Я знаю лишь один магазин, где барная стойка в кофейню предлагается на самом деле качественная, так что мне кажется, что это будет для Вас довольно не плохим вообще вариантом.
Час відкриття сторінки: 0.152 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.