^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500655
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6025
17114
63482
133011
7500655

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Допомога українцям у Польщі

Допомога українцям у Польщі 1 рік 10 місяців тому #268412

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Де можна отримати актуальну інформацію щодо грошової допомоги для біженців з України, які через війну опинилися в Польщі? Які є програми підтримки для українців, що змушені були переїхати через бойові дії, і куди звертатися для отримання фінансової допомоги?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Допомога українцям у Польщі 1 рік 10 місяців тому #268425

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
  • Репутація: 0
Коли почалася війна, ми з родиною змушені були швидко виїхати з України. Першим пунктом нашої евакуації стала Польща, і хоч рішення давалося важко, я рада, що ми його прийняли. На перших порах було складно, але завдяки порталу Spilnoinpl ми змогли швидко зорієнтуватися. Цей сайт став справжнім порятунком для нашої сім’ї. Тут ми знайшли інформацію про гуманітарну допомогу від ЮНІСЕФ https://spilnoinpl.org/article/prohrama-hroshovoi-dopomohy-spilno-vid-yunisef для дітей, а також отримали консультації щодо юридичних питань. Дуже зручно, що все необхідне зібрано в одному місці. Раджу всім, хто потрапив у складну ситуацію, скористатися цим ресурсом. Завдяки Spilnoinpl ми знайшли не лише допомогу, а й підтримку. Життя у Польщі стало трохи легшим завдяки таким платформам.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.