^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500725
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6095
17114
63552
133081
7500725

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Який краще вибрати монітор для пк?

Який краще вибрати монітор для пк? 1 рік 10 місяців тому #268387

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
  • Репутація: 0
Вагаюсь, який краще вибрати монітор для пк? Хочу щось універсальне, щоб підходило як для роботи, так і для ігор, але не знаю, на що звертати увагу. Як впливає частота оновлення, яка різниця між TN, IPS та VA матрицями, і чи важлива роздільна здатність 4K для стандартного використання?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який краще вибрати монітор для пк? 1 рік 10 місяців тому #268388

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
Придбав собі монітор з IPS-матрицею, і, якщо чесно, це було одне із кращих рішень. Раніше користувався TN-екраном, і різниця в кольорах просто неймовірна. Якщо працюєш з графікою або відео, то IPS точно для тебе. Ще рекомендую звернути увагу на частоту оновлення – взяв 144 Гц, і це зробило ігри набагато плавнішими.

Який краще вибрати монітор для пк? 1 рік 10 місяців тому #268389

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
У мене монітор з VA-матрицею, і я б сказав, що він ідеальний для кіно та ігор. Кольори насичені, чорний глибокий, що створює відчуття занурення в гру чи фільм. Хоча, якщо ти багато працюєш з текстом або графікою, можливо, IPS буде трохи кращим.

Який краще вибрати монітор для пк? 1 рік 10 місяців тому #268390

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Купив монітор для ПК https://telemart.ua/ua/monitors/ в магазині Telemart, модель з IPS-матрицею та частотою оновлення 165 Гц. Різниця з моїм старим монітором просто колосальна! Кольори дуже живі, а картинка плавна навіть у найдинамічніших іграх. Особливо це відчутно у шутерах, де важлива кожна мілісекунда. Крім того, для роботи в графічних редакторах цей монітор також чудово підходить – кольори точні, кути огляду широкі.
Що важливо, в Telemart дуже зручна консультація перед покупкою, швидка доставка, і сам монітор обійшовся мені по дуже приємній ціні.
Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.