^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500658
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6028
17114
63485
133014
7500658

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Подкладочная ткань оптом

Подкладочная ткань оптом 2 років 1 місяць тому #267776

• Qiwi99
  • Qiwi99 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 140
  • Репутація: 0
Не так легко сейчас из большого количества поставщиков выбрать наиболее подходящий вариант. Я нашел недавно, где можно купить качественную подкладочную ткань оптом по хорошей цене. Вот есть интернет-магазин "Мaxxima" https://maxxima.com.ua/g95911267-podkladochnaya-tkan . Я покупал здесь недавно качественную подкладочную ткань совсем недорого и могу посоветовать этот магазин.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Подкладочная ткань оптом 1 рік 10 місяців тому #268410

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
Хто знає, де знайти сайт для закупки тканини вроздріб? Донька хоче зайнятися рукоділлям, але поки що не можу нічого знайти для неї. Буду вдячна за підказки!

Подкладочная ткань оптом 1 рік 10 місяців тому #268411

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
Я знаю классний інтернет-магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ua/catalog/vse-tkani/kulirnye.html справжня знахідка для рукодільниць! Коли обираєш тканину, подумай про фактуру. Наприклад, для створення дитячих іграшок я обрала м’який фліс, і це було чудово. Також важливо звернути увагу на колір, щоб він відповідав загальному дизайну. Я сама була вражена, коли шила ковдру з кольорових квадратиків. Виглядало неймовірно! Зазначай, скільки тканини потрібно, щоб не купити зайвого. Бажаю успіху!
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.