^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499057
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4427
17114
61884
131413
7499057

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Маркетингова агенція

Маркетингова агенція 2 років 1 місяць тому #267753

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Добрий день! Ми невелика компанія, що займається продажем органічних продуктів, і плануємо розширити нашу присутність у соціальних мережах. Які критерії ми повинні враховувати при виборі маркетингової агенції для просування в соціальних мережах? Чи є якісь конкретні агенції, які ви могли б рекомендувати для роботи з нашим сегментом ринку?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Маркетингова агенція 2 років 1 місяць тому #267754

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
Я довго шукав надійну маркетингову агенцію, яка б допомогла мені просунути свій бізнес у соціальних мережах. Врешті-решт я звернувся до Foxy-IT, і це було найкраще рішення! Вони пропонують повний спектр послуг для успішного просування в соціальних мережах, від створення контенту до аналізу ефективності кампаній. Особливо мене вразило їхнє індивідуальний підхід до кожного клієнта. Команда маркетингової агенції Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/ ретельно вивчила мої потреби та запропонувала найкращі рішення для досягнення поставлених цілей. Їхні експерти мають глибокі знання у сфері маркетингу та завжди в курсі останніх тенденцій. Завдяки їхнім зусиллям, мій бізнес отримав значний приріст підписників та клієнтів. Я дуже задоволений результатами співпраці з Foxy-IT і рекомендую їх усім, хто хоче досягти успіху в соціальних мережах.

Маркетингова агенція 1 рік 7 місяців тому #269104

• korovka33
  • korovka33 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Репутація: 1
Компанія з багаторічним досвідом LuxSite займається відповідальним створенням і розкруткою сайтів за унікальною методикою замовити SEO просування сайту та збір семантичного ядра luxsite.agency/uk/seo/collecting-the-sem...ortant-stage-of-seo/. Професійна команда використовує тільки глобальні СЕО-рішення і перевірені алгоритми для досягнення високих позицій у видачі пошукових систем. Також Digital-агентство надає ефективні послуги комплексного інтернет-маркетингу, контекстної реклами та SMM.

Маркетингова агенція 1 рік 7 місяців тому #269178

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
Думаю, что Вам лучше обратиться в несколько компаний, запросить коммерческие предложения, проанализировать кейсы, чтоб понять с кем лучше будет сотрудничать. В качестве сравнения обратитесь еще в компанию SolarWeb - это не частный мастер, который работает когда хочет, а полноценная компания с офисом и штатом сотрудников, которая оплачивает налоги в бюджет Украины, так что доверие к ним максимальное. Мы с ними уже год работаем и у меня только хорошие впечатления, а главное - что результат их работы был виден уже после первого месяца и сейчас траффик сайта растет, а за ним - и монетизация. Вы не сможете найти компанию, где продвижение сайта в Запорожье https://solarweb.agency/seo/seo-prodvizhenie-v-zaporozhe/ делается более качественно, так что очень рекомендую обратиться именно в SolarWeb.

Маркетингова агенція 1 рік 1 тиждень тому #270874

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
А еще интересует где можно заказать разработку мобильных приложений сайта?

Маркетингова агенція 1 рік 1 тиждень тому #270875

• Штуня
  • Штуня аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
Петро111 пише:
А еще интересует где можно заказать разработку мобильных приложений сайта?

Шукали команду яка займається розробкою мобільних додатків https://it-rating.ua/mobile під iOS та Android — переглянули рейтинг на IT-Rating і вибрали агенцію з хорошими кейсами й відгуками. Проєкт реалізували вчасно, комунікація була прозора, тестування проводили ретельно — додаток працює стабільно, користувачі задоволені.
Час відкриття сторінки: 0.220 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.