^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7501361
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6731
17114
64188
133717
7501361

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чим відрізняються перфоратори?

Чим відрізняються перфоратори? 2 років 4 місяців тому #267047

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
  • Репутація: 0
Доброго дня! Я в пошуках перфоратора, який підійде для роботи з бетоном. Шукаю модель, яка забезпечить гладке свердління без великого навантаження на руки. Чи знає хтось надійні бренди або магазини, де продають професійні інструменти?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чим відрізняються перфоратори? 2 років 4 місяців тому #267048

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Доброго дня! Я теж нещодавно шукав перфоратор для роботи з бетоном. Порадився з другом, який часто займається ремонтами — він рекомендував вибирати модель з антивібраційною системою, щоб менше втомлюватися. Купив такий у звичайному будівельному магазині, і він відмінно справляється зі своїми завданнями.

Чим відрізняються перфоратори? 2 років 4 місяців тому #267049

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Я теж недавно купувала перфоратор для різних потреб — для дому та дачі. Мені порадили у магазині перфоратор з різними насадками. Це дійсно зручно, коли можеш використовувати один інструмент для різних матеріалів.

Чим відрізняються перфоратори? 2 років 4 місяців тому #267050

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
Я теж недавно купувала перфоратор для різних потреб — для дому та дачі. Мені порадили у магазині перфоратор з різними насадками. Це дійсно зручно, коли можеш використовувати один інструмент для різних матеріалів.

Доброго дня, нещодавно придбав перфоратор RONIX 20В https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/perforatoriy_ronix_perforator_akumulyatornij_20v_8910.html у Фокстроті для роботи на об'єкті, де ми з командою виконуємо ремонтні роботи. Замовлення зробив через сайт, інструмент прийшов вчасно і добре упакованим.
Ронікс показав себе дуже добре при бурінні бетонних стін — аккумулятор тримає заряд довго, що дуже зручно, коли немає доступу до розетки. Рекомендую для професіоналів, яким потрібен надійний інструмент.

Чим відрізняються перфоратори? 2 років 4 місяців тому #267078

• OleOwk
  • OleOwk аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Перфоратори - це незамінний інструмент у будівельних та ремонтних роботах, але чи знаєте ви про безщіткові шурупокрути? Це новітні моделі, які працюють за принципом безщіткового електродвигуна, що забезпечує їм більшу потужність і довший термін служби https://rozetka.com.ua/ua/shurupoverty-i-elektrootvertki/c152499/tip-dvigatelya-230281=besshchetochniy/ Однією з головних переваг безщіткових шурупокруток є відсутність щіток і комутаторів, що зменшує тертя і знос, а також підвищує ефективність роботи. Вони також менш шумлять і мають менше вібрацій, що робить роботу більш комфортною. Безщіткові шурупокрути часто є легшими і компактнішими, що дозволяє працювати з ними з більшою зручністю в узких просторах або на висоті. Звичайно, вони можуть бути трохи дорожчими, але виправдовують свою ціну зручністю та продуктивністю.
Час відкриття сторінки: 0.151 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.