^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7501558
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6928
17114
64385
133914
7501558

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чи подобається вам фантастика?

Чи подобається вам фантастика? 2 років 4 місяців тому #266886

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Чи подобається вам фантастика? Чи вважаєте ви що, фантастика - це не лише вид літератури чи кіно, а цілий світ, де межі реальності розпливаються і дозволяють відчути щось незвичне та захоплююче.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи подобається вам фантастика? 2 років 4 місяців тому #266887

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Інтернет наповнений відгуками про фантастику. Часто можна зустріти високу оцінку за вміння авторів створювати унікальні світи, в які можна вірити та занурюватись на довгі години. Звісно, є й критичні відгуки, але вони теж є важливою частиною обговорення фантастичних творів.

Чи подобається вам фантастика? 2 років 4 місяців тому #266888

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
У світі фантастики є безліч жанрів. Кожен може знайти щось на свій смак. Я особисто віддаю перевагу науковій фантастиці за її можливість висловити складні ідеї через призму майбутнього.

Чи подобається вам фантастика? 2 років 4 місяців тому #266889

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Коли я перший раз зайшов у книгарню Readeat, я був приємно вражений їхнім вибором фантастичних творів https://readeat.com/catalog/fantastika поціновувачам цього жанру сподобаєься!
Однак, Readeat не обмежується тільки класикою. Їхні асортименти охоплюють і новітні твори від сучасних письменників, які привносять свіже дихання у світ фантастики.
Що ще робить Readeat таким привабливим місцем для шанувальників фантастики? Їхній сервіс та професійні консультанти, які завжди готові допомогти з вибором книги. Вони розуміють те, що робить фантастику такою особливою для читачів і можуть порекомендувати твір, який точно вас зачарує.
Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.