^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7501997
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7367
17114
64824
134353
7501997

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Ищу IT Академию с индивидуальным подходом!

Ищу IT Академию с индивидуальным подходом! 2 років 5 місяців тому #266322

• SashaTkach
  • SashaTkach аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 46
  • Репутація: 0
Привет! Мне нужна IT Академия, которая предлагает индивидуальный подход к обучению, учитывая мои уникальные потребности и уровень знаний. Интересует учебное заведение, где могут составить персональный учебный план и предоставить дополнительную поддержку. Если у вас есть рекомендации по IT Академиям с индивидуальным подходом или опыт обучения в таких учреждениях, поделитесь, пожалуйста!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ищу IT Академию с индивидуальным подходом! 2 років 5 місяців тому #266445

• DmytroVasyliev
  • DmytroVasyliev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 44
  • Репутація: 0
IT Generation - це чудова компанія, що допомагає дітям освоїти світ програмування. Наш син зараз вивчає програмування для школярів у цій компанії, і ми дуже задоволені результатами. Онлайн курси з програмування для дітей дозволяють навчитися новому не виходячи з дому, що є важливим аспектом у сучасному світі. Інструктори компанії IT Generation професійно ведуть заняття, стимулюючи творчий розвиток учнів. Я рекомендую цю компанію всім батькам, які цікавляться програмуванням для дітей, оскільки їхня програма навчання дійсно ефективна та цікава.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.