^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7502448
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7818
17114
65275
134804
7502448

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Вибір рюкзака-кенгуру

Вибір рюкзака-кенгуру 2 років 7 місяців тому #265741

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Привіт усім! Планую купити рюкзак-кенгуру для своєї дитини. Можливо, хтось вже користувався такими і може порадити якийсь конкретний бренд чи модель? Які особливості треба враховувати при виборі? Дякую!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибір рюкзака-кенгуру 2 років 7 місяців тому #265742

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Привіт! Я нещодавно купив рюкзак-кенгуру для своєї дитини і дуже задоволений. Звертай увагу на комфортність для дитини, підтримку для тебе та зручність носіння. Я обрав бренд з гарною репутацією і модель з багатьма регулюваннями.

Вибір рюкзака-кенгуру 2 років 7 місяців тому #265743

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Петро111 пише:
Привіт! Я нещодавно купив рюкзак-кенгуру для своєї дитини і дуже задоволений. Звертай увагу на комфортність для дитини, підтримку для тебе та зручність носіння. Я обрав бренд з гарною репутацією і модель з багатьма регулюваннями.
Дякую! А який саме бренд та модель ти купив? Чи є ще які-небудь особливості, на які варто звернути увагу? Від чого відштовхуватись, обираючи таку річ?

Вибір рюкзака-кенгуру 2 років 7 місяців тому #265744

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Я купив рюкзак від бренду Chicco. Його легко регулювати для росту дитини та має зручний пояс. Також важливо звертати увагу на матеріали – вони повинні бути м'якими та дихаючими. Загляньте в магазин "Ма", там є чимало варіантів! Обирайте той рюкзак для носіння дитини ma.com.ua/ua/ulitsa/nagrudnye-sumki , в якому буде зручно носити, а також з достатньою кількістю кишень для необхідних речей. Ми обрали бренд, який є популярним серед батьків, і не раз чули про його надійність. Успішних вам пошуків!
Останнє редагування: 2 років 7 місяців тому від Петро111.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.