^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7502643
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8013
17114
65470
134999
7502643

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де відпочити з дітьми в Києві?

Де відпочити з дітьми в Києві? 2 років 7 місяців тому #265721

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
  • Репутація: 0
Ми з друзями плануємо відпочинок у Києві та шукаємо розважальний центр з атракціонами для дітей. Хотіли б обрати місце, де наші малюки могли б не тільки весело провести час, але і навчитися чимось новому. Будемо вдячні за рекомендації та враження від вашого відвідання подібних місць у Києві.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де відпочити з дітьми в Києві? 2 років 7 місяців тому #265740

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
  • Репутація: 0
Звісно, радо допоможу вам з вибором розважального центру для дітей у Києві! Саме для таких ситуацій я б порадив звернутися до розважального центру для дітей Neopolis. Їхній сайт містить велику кількість інформації про атракціони та розваги для малечі. Тут є все: від екстремальних гірок до ігрових кімнат і лабіринтів. Крім того, у Neopolis завжди проводять цікаві та розвиваючі майстер-класи для дітей, де вони можуть вивчити нові навички та творчість. Ці розважальні центри для дітей в Києві https://neopolis.respublikapark.com.ua/ гарантує вам якісний відпочинок для дітей та забезпечує їхню безпеку під час гри. Кожен раз тут - це неймовірні емоції та яскраві враження для маленьких відвідувачів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.