^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7502613
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7983
17114
65440
134969
7502613

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Автопригода

Автопригода 2 років 7 місяців тому #265570

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт, друзі автолюбителі! Недавно мені довелося стикнутися з дорожньо-транспортною пригодою, і ось виникло цікаве питання: за що страхова компанія виплачує гроші по полісу автоцивілки, а за що — ні? Діліться своїм досвідом!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Автопригода 2 років 7 місяців тому #265571

• Maxim
  • Maxim аватар
  • онлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Привіт, автолюбителі! Та це прямо в точку, тема гаряча як ніколи. Так от, з полісом автоцивілки у нас, як в казці: "один раз — і на завжди". Заздалегідь краще знати, за що страховка готова віддати гроші, а за що ні. Поки крутю свої рефлекси на дорозі, можна висновувати з цієї статті https://galinfo.com.ua/news/za_shcho_strahova_kompaniya_zaplatyt_po_polisu_avtotsyvilky_a_za_shcho__ni_408365.html вона якраз розкриває цю тему і вкрай корисна.
Отож, що тут треба знати? Страховка відшкодує шкоду, яку ти завдав іншим на дорозі. Ну, якщо ти не з'явився на своїй «родзинці» на час, то можуть бути проблеми. Теж саме стосується і технічної обслуговування машини - не прогав регулярні техосмотри та доглядай за своєю желєзкою. А от якщо ти прикинувся Флойдом Мейвезером на дорозі, то відшкодування може залишитися мрією.
Так що, шановні, знайомтеся зі статтею, там досить цікаво розписано, за що каса може заплатити гроші, а за що вам просто залишиться покрутити пальця біля відшкодувань. Всім безаварійних доріг та швидкого вирішення страхових питань!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.