^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7502793
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8163
17114
65620
135149
7502793

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Вибираю електричну зубну щітку

Вибираю електричну зубну щітку 2 років 8 місяців тому #265473

• Maxim
  • Maxim аватар
  • онлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Я вперше намагаюся вибрати електричну зубну щітку і, чесно кажучи, зовсім заплутався в різноманітті моделей. Мені хотілося б зрозуміти, які функції дійсно важливі для якісного очищення. Чи потрібний мені датчик тиску чи таймер? І взагалі, наскільки ефективніша електрична щітка в порівнянні зі звичайною?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибираю електричну зубну щітку 2 років 8 місяців тому #265474

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Я вже давно користуюсь електричними зубними щітками та можу сказати, що наявність датчика тиску – це дуже корисна функція. Вона допомагає уникнути пошкодження ясен через занадто сильний натиск. Також важливий таймер, який забезпечує рівномірне чищення всіх зон у роті. Але найголовніше – це якість щетини та можливість регулювання швидкості обертання.

Вибираю електричну зубну щітку 2 років 8 місяців тому #265475

• Maxim
  • Maxim аватар
  • онлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Тепер мені стало ясніше, на що звертати увагу. Тепер цікавить питання про батареї. Як часто доведеться заряджати їх і чи потрібно вибирати модель з можливістю швидкої зарядки? Чи є суттєва різниця у довговічності батареї між різними моделями?

Вибираю електричну зубну щітку 2 років 8 місяців тому #265476

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Maxim пише:
Тепер мені стало ясніше, на що звертати увагу. Тепер цікавить питання про батареї. Як часто доведеться заряджати їх і чи потрібно вибирати модель з можливістю швидкої зарядки? Чи є суттєва різниця у довговічності батареї між різними моделями?
Перейшовши на електричну зубну щітку allo.ua/ua/jelektricheskie-zubnye-schetki/ ви точно не пошкодуєте. Що стосується батарей, більшість сучасних моделей мають досить ємні акумулятори, які не потребують частого заряджання. Шукайте моделі з індикатором заряду, щоб точно знати, коли час зарядити пристрій. Щодо швидкої зарядки – це зручна функція, особливо якщо ви багато подорожуєте. Рекомендую відвідати інтернет-магазин Алло, де представлено широкий асортимент зубних щіток різних моделей.
Вибір там справді вражає, і ви зможете знайти саме те, що підходить вам за функціональністю та ціною, не забувайте тільки про те, що вибирати варто виходячи з власних потреб та уподобань.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.