^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7503077
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8447
17114
65904
135433
7503077

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Замовити бенто торти на корпоратив у Києві.

Замовити бенто торти на корпоратив у Києві. 2 років 8 місяців тому #265335

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Я шукаю ідеї для оригінального корпоративного обіду у Києві і чув про бенто-торти. Це здається чудовою ідеєю! Хто-небудь може розповісти, де можна замовити такі торти? Хотілося б знайти місце з гарною репутацією та якісними інгредієнтами. Дуже важливо, щоб був великий вибір, адже у нас різноманітний колектив.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Замовити бенто торти на корпоратив у Києві. 2 років 8 місяців тому #265336

• Maxim
  • Maxim аватар
  • онлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Бенто-торти - це дійсно оригінальний і смачний вибір. У Києві багато місць, де можна замовити такі торти, але важливо звернути увагу на свіжість продуктів і майстерність приготування. Рекомендую шукати майстерні, які спеціалізуються на японській кухні, оскільки вони часто пропонують найбільш автентичні та смачні варіанти.

Замовити бенто торти на корпоратив у Києві. 2 років 8 місяців тому #265337

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Я зрозумів, що краще звернути увагу на спеціалізовані місця. Мені також важливо, щоб можна було адаптувати замовлення під різні дієтичні вимоги нашої команди. Чи є такі місця, де можна замовити вегетаріанські або безглютенові варіанти?

Замовити бенто торти на корпоратив у Києві. 2 років 8 місяців тому #265338

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Я зрозумів, що краще звернути увагу на спеціалізовані місця. Мені також важливо, щоб можна було адаптувати замовлення під різні дієтичні вимоги нашої команди. Чи є такі місця, де можна замовити вегетаріанські або безглютенові варіанти?

Звісно, у Києві є чудові майстерні, які можуть задовольнити ваші потреби. Одне з таких місць - Baker Street, вони відомі своїми бенто-тортами в Києві bakerstreet.ua/catalog/bento-torty які можуть бути повністю адаптовані під ваші вимоги. Наприклад, ви можете замовити безглютенові варіанти. Їхня команда дуже уважна до деталей і забезпечує високий рівень обслуговування.
Вони також можуть пропонувати різноманітність начинок і прикрас, що зробить ваше замовлення ще більш особливим.
Час відкриття сторінки: 0.146 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.