^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7503419
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8789
17114
66246
135775
7503419

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Типи бойлерів та їхні принципи функціонування

Типи бойлерів та їхні принципи функціонування 2 років 9 місяців тому #264773

• Kravetz
  • Kravetz аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 122
  • Репутація: 0
Бойлери – це різновиди обладнання, які використовуються для нагрівання води для різноманітних потреб. Є різні види бойлерів, кожен з яких працює за своїм власним принципом.

Бойлер зі змійовиком:
Один з найпоширеніших типів бойлерів, який використовує змійовик для нагрівання води. Змійовик – це спеціальна труба, через яку протікає гаряча рідина, що передає тепло воді, яка оточує цю трубу.

Електричний бойлер:
Електричні бойлери використовують опір, який нагрівається під впливом електричного струму. Це тепло потім передається воді, яка оточує опір, забезпечуючи нагрівання.

Газовий бойлер:
Газові бойлери працюють на основі згоряння газу, що створює гарячі гази. Ці гарячі гази передають тепло воді, яка потім стає гарячою.

Твердопаливний бойлер:
Цей тип бойлера використовує тверді палива, такі як дрова чи вугілля, для генерації тепла. Тепло передається воді через теплообмінник.

Сонячний бойлер:
Сонячні бойлери використовують сонячні колектори для збору сонячної енергії і нагрівання води. Це екологічно чистий метод отримання гарячої води.

Нехай ваш вибір бойлера буде залежати від ваших потреб і екологічних переваг, які вам важливі. Завдяки різноманіттю доступних технологій, ви зможете знайти бойлер, який відповідає вашим вимогам і сприяє раціональному використанню енергії.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.