Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!
ТЕМА: Стоматологія в Києві
Стоматологія в Києві
3 років 1 місяць тому #263233
Я нещодавно приїхала до Києва по роботі і тут зіткнулася з проблемою, у мене захворів зуб і з нього вилетіла пломба. Підкажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації? Чи варто йти до стоматолога або потерпіти до кінця відрядження? Просто я не знаю жодної стоматології в Києві.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Стоматологія в Києві
3 років 1 місяць тому #263234
Можна і потерпіти, але тільки за умови, що відрядження триватиме недовго, гадаю, за 2-3 дні нічого не трапиться, а якщо більше, то краще сходити до стоматолога зараз.
Стоматологія в Києві
3 років 1 місяць тому #263235
Якщо все ж таки болить, то прийміть знеболювальне і обов'язково зверніться до стоматолога, оскільки в разі випадання пломби із зуба необхідно негайно замінити її на нову, інакше може початися запальний процес. І, якщо ви не хочете ускладнень, то можете відвідати цю стоматологію в Києві https://kutsdental.com.ua/.
Останнє редагування: 3 років 1 місяць тому від Marat.
Стоматологія в Києві
3 років 1 місяць тому #263236
Знеболювальне теж небажано пити без призначення лікаря, якщо зуб болить сильно, прополощіть його розчином йоду і соди або солі, а також можна морганцівкою або фурацеліном.